Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mechanicy to tacy oszusci

Polecane posty

Gość gość

Na codzien poruszam sie rowerem. rano zawoze corke do przedszkola a potem do pracy. i dzis rano rower dobry. popracy wsiadam na rower chce jechacx po dziecko a mi cos sie z rowerem dzieje. cos z przerzutkami,lancuchem. przeskakuje mi.

Gość gość
Jak nie wierzysz mechanikom,naprawiaj sam! Jak wszędzie,są ludzie i ludziska.

Gość gość
tka mysle jak bede jezdzic. rano kawal do przedszkola potem do pracy. niewidzi misie rano. akuart po drodze byl warsztat rowerowy. zachodze mowie co dzieje a on o pani to do wymiany tamto. razem jakies200zł. szkoda mi teraz takies kasy.pytam sie moze da cos sie zrobic taniej.nie nie. mowie ok to dziekuje i poszlam. wsiadlam na rower jade ale caly czas mi strzyka. az w koncu. trach rower stoi. probuje cos zrobic. no nic. noszkurcze chyba mnie mechanik przklanal.i juz chce wracac do mechanika. trudno strace tez 200zł, ale ani jechac ani prowadzic.

Gość gość
ja bym poszla gdzie indziej i porownala ceny. lubia zdzierac. kazdy lubi. lekarze,dentysci,mechanicy. w kazdym sklepie. kazdy orze jak mozd. takie czasy.

Gość gość
rozgladam sie. moze jakies facet bedzie szedl z domu. chcialam pozyczyc na chwile jakis klucz czy cos zeby lancuch przeciaz i jakos dojede do mechanika. ale weszlam na pwodorko jakis pan naprawial samochod. i pomogl mi. tak ze rower sie odblokowal., i mowie mu ze bylam umechanika ze wszystko do wyjmiany. a pan mowi ze jest wszytko dobrze tylko trzeba przelozyc na zebatke lancuch, podziekowalam i szybko wrocilam do domu. na szybko telefonb do meza zeby odebral dziecko. a ja taka uparta zawzieta. no mowie sama zrobie. dlubie przy tym rowerze, kombinuje,. i co udalo sie sama naprawilam. dla pewnosci pojechalam na przejazdzke dosc dluga i rower super chodzi.

Gość gość
up

Gość ex_debill_zaryczy_soon
uśmialam się , dzięki - wiesz dlaczego mechanik zaśpiewał 200zł? bo wyjątkowe ofermy płacą frycowe, a poznał po usterce... tylko się zastanawiałam jak osoba jeżdżąca rowerem może tego nie zauwazyć?

Gość gość
jakie frycowe?