Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam szanse ?

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam, że mój kolega z pracy jest dla mnie taki inny. Bardzo mi się podoba, ale ma żonę. Jestem dużo młodsza od niego i jego żony. Mam szansę u niego ?

Gość gość
kobieto nie pakuj sie w gowno on ma zone!!!!!

Gość gość
Ale żonaty jest od dwóch lat, do tej pory dzieci w związku nie ma, widziałam ją tylko kilka razy. Więc wydaje mi się, że nie są najlepszym małżeństwem.

Gość gość
ale skad to stwierdzenie ze nie sa najlepszym malzenstwem? a ile tak wgl masz lat a ile kolega?

Gość gość
On 31 lat, ja 23, teraz wprowadza mnie w system i będę pracować w jego dziale. Pracuje w firmie od roku było wiele imprez gdzie pracownicy przychodzili z żonami, a ona była no może na dwóch.

Gość luliii
to jakie jest to małżeństwo nie należy do Twojej oceny!!! Bo ich nie znasz, nie jesteś z nimi, nie obserwujesz ich... ja tez długo nie miałam dzieci, a mimo to byliśmy wspaniałym małżeństwem. Zajmij sie swoim życiem, a nie rozwalasz je innym. A nawet gdyby do czegoś miedzy Wami doszło, co jest obrzydliwe, to pewnie Ci powie, jaki to jest biedny i nieszczęśliwy.

Gość gość
wiesz moze pracuje jego zona i nnie dala rady no ja tam niewiem a pozatym 8 lat roznicy to nie duzo wcale jak dla mnie

Gość gość
A ty byś chciała żeby ci ktoś męża odbijał? Jak on taki lowelas, to nawet jak odbijesz, nim się obejrzysz a ciebie też kopnie w d**ę. Ale myślę, że on kocha żonę a ty masz majaki.

Gość gość
Raz widziałam ją w firmie. Nie pasują do siebie. A ona wyglądała wtedy tak ni jak. Szczupła, luźna bluzka, zwykle spodnie i jakiś sweter miała na sobie, włosy związane w kucyk, wyglądała tak jakby nie wyglądała.

Gość gość
jest jakis inny bo chce cie tylko przelecieca potem nie bedzie nawet patrzyl w twoja strone uwazaj bo wiekszosc facetow to swinie chodzi im tylko o jedno a jak sprubuje to bedzie cie mial gdzies

Gość gość
niech wyglada jak chce skoro ja poslubil to musi cos w tym byc musi ja kochac

Gość gość
nie bierz sie za zonatego potem tylko same problemu jest tylu wolnych facetow trzeba tylko sie obejrzec

Gość gość
Ona wyglądała tak jakby właśnie biegała i wstąpiła na chwile do męża.

Gość gość
jak biegala ale co masz na mysli?

Gość gość
Rozkręcaj prowo, bo nudą wieje.

Gość gość
Chodzi o strój. Buty sportowe nie byle jakie, bo nike, sportowe legginsy, takie jakby trochę grubsze.

Gość gość
Każde kochające się małżeństwo chce sprowadzić na świat dziecko i chce to zrobić jak najszybciej.

Gość gość
Hehe