Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża

Polecane posty

Gość gość

Czy zawsze na początku ciazy bolą piersi? Przepraszam za cześć powtarzającego się tematu ale kobiety piszą o takim fakcie ale nie czy na pewno i od kiedy.. / @malinka

Gość gość
Up up up / @malinka

Gość gość
mi się akurat spóźnia okres a piersi bolą mnie strasznie.

Gość gość
Witam was, , interesuje mnie jak to wyglądało u was i co myślicie o mojej historii. Okres spóżnia mi się od 2 miesięcy, w kwietniu kiedy po raz pierwszy w życiu spóżnił mi się okres 9 dni wykonałam test ciążowy jednak wyszedł on negatywny, bardzo mnie nie pokoiło moje samopoczucie ponieważ tydzień po wcześniejszej miesiączce to byl marzec, dostałam drobnego plamienia ktorego nawet w ciagu dnia nie zauwazylam dopiero wieczorem przed kapiela, strasznie bolala mnie głowa 3 tygodnie od tamtego momentu co dotad mi sie nie zdarzało , miałam nudności i zawroty głowy jednak po okolo 5 tygodniach przeszło mi to , gdy okres sie spozniał 12 dni poszłam na bete jednak nie mialam mozliwosci odebrania wyników , i zadzwonilam do laboratorium tam poni nie podała mi dokladnego wyniku jedynie powiedziała ze w ciązy nie jestem , moje samopoczuce jednak od tamtego plamienia strasznie sie zmienilo boli mnie glowa mam mdlosci zawroty wahania nastroju, wstret do alkoholu chociaz wczesniej czesto wychodzilismy z mezem ze znajomymi i pilam alkohol bez problemu i zauwazylam ze caly czas wydziela mi sie biało kremowy bezwonny sluz. nie wiem juz co myslec , w poniedzialek ide do ginekologa jednak czy to moglo by byc ciaza ? dodakowo od tygodnia boli mnie pochwa nie ciagle tylko co jakis czas ...

Gość lalowata1555
mi też spóźniał się jakiś czas okres koło 2 miesiące zrobiłam test ciążowy i też negatywny miałąm kiepskie samopoczucie. straciłam na wadze ważyłam jakies 43,44kg zawroty głowy bóle żołądka biała wydzielina etc. już dokładnie nie pamiętam. poszłam do ginekologa wkońcu i okazało się, że mam torbiele na jajnikach dostałam tabletki jakieś. Byłam u ginekologa z nfz ale pomyślałam że pojdę do prywatnego sprawdzić co mi powie jeszcze i pani ginekolog powiedziała że jest wszystko ok a z okresem mam problemy przez to że jestem chuda:D tak mi powiedziała. nie zrobiła mi usg nawet zapisała tylko tabletki anty i 100zł nie moje. żal normalnie. ale brałam te tabl co gin z nfz mi przepisał i wszystko wróciło do normy;)

Gość gość
U mnie to było tak że kochałam się z chłopakiem 26kwietnia. (?) tydzień później 3maja dostałam wydaje mi się okresu , na pewno nie pomyliłam plamienia z krwawieniem, prawda? I od chyba 2dni zaczalo mnie boleć w lewej pachwinie dziś albo wczoraj plecy ba dole i ogólnie biodra jakby cały pas i teraz jak wypiłam z 350ml wody i sobie powiedzmy leżę i mi co jakiś czas bulgocze i bolą mnie tę biodra.. Zastanawiam się czy to może być ciąża? Jeśli tydzień po stosunku byłby okres bo to chyba nie prawda? Tymbardziej że ten cykl był 32 dniowy.. Przedłużony ale chyba z powodu stresu.. Nie wiem co myśleć jutro tobie rano test Ale boję się spojrzeć na wynik. Jeszcze chodzę do szkoły i to głupi wypadek mógłbyć więc proszę bez 'pocisków' tymavrdziej E jeśli się okaże ze to ciąża to ja dziękuję bardzo koniec życia.. Co myślicie? Pomocy :) / @malinka

Gość gość
Up up up