Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwie córki,prawie 5 lat różnicy

Polecane posty

Gość gość

Niedługo urodzę drugą córkę,jak myślicie jaka jest szansa na to,żeby były jak prawdziwe siostry przyjaciółki,a nie żyły jak pies z kotem? Macie takie różnice i jak to jest?

Gość gość
ja mam siostre 6 lat mlodsza, i cale dziecinstwo bylysmy na innym etapie- ja 6 lat,ona noworode, ja 12 chodze z kolezankami sama na dwor, ona 6 lat, to byl dla mnie przykry obowiazek pilnowanie jej. ja 18- pierwsze milosci przechodze, a ona dzieciak na podworku. dopiero jak ona miala 18, to sie zblizylysmy, wprowadzalam ją w swiat doroslych.

Gość gość
ja mam siostrę o 5 lat starszą i mam idealną jak dla mnie relację .. w dzieciństwie też bawiłyśmy się razem, może dzięki temu zawsze ciągnęło mnie do starszych kolegów i koleżanek, bo takie też miałam towarzystwo...(ku zazdrości moich rówiesników z podwórka).... była dla mnie zawsze wzorem.

Gość gość
U mnie 4 lata i 10 dni różnicy z tym, ze ja mam starszego syna i mlodsza córkę. I jak to w życiu raz się kloca, a raz kochają. Myślę, ze dużą role odgrywają rodzice oraz charaktery dzieci. Jeśli rodzice nie wyróżniają, traktują sprawiedliwie i oboje dzieci zapewniają o milosci i wsparciu to jest dużą szansa ze w przyszlosci rodzeństwo będzie zgodne.

Gość gość
u mnie jest 5lat różnicy między dziećmi tyle że starsza to córka ( 9lat) , młodszy syn ( 4lata ) i jest super :)