Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliii0000

Czy walczyć o mężczyznę?

Polecane posty

Gość liliii0000

Poznalismy się 5 mies temu, bylo jak w bajce, aż do czasu, kiedy on chciał seksu a ja nie... wszystko się rozwaliło. Próbować coś wyjaśnić?

Gość liliii0000
Naprawdę miałam nadzieję na coś więcej. a Wy, jak myślicie?

Gość gość
5 miesiecy to moglas sie zgodzic. Naprawde nie czulas, ze chcialabys z nim bliskosci? A moze to tylko dlatego, by nie wyjsc na tzw. latwa dziewczyne? Wedlug mnie powinnas kierowac sie uczuciami a nie przesadami i ograniczeniami.

Gość liliii0000
Ja nie byłam pewna jego uczuć, poza tym, on mnie traktował jako kobiete, z którą się widuje, ale dziwne, aby nazywał mnie dziewczyną, skoro seksu nie było

Gość gość
co tu wyjasniac, chcial cie przer****** nie udalo sie, szuka kolejnej, standard, ta rasa psow tak ma

Gość Bucior
5 miesięcy....widać nie chciał CIę zdradzać, poczuł się odrzucony więc odszedł sam. Trafiłaś na uczciwego mężczyznę, który Cię nie skrzywdził. Z pewnością będzie szczężliwy z inną kobietą, która go zabierze z ramion swych do nieba na drugiej randce.

Gość gość
jak by cie kochal to uszanowal by to ze jeszcze nie chcesz a on sobie odszedl,nie warto za nim plakac,

Gość kto to powiedział
5 miesięcy....widać nie chciał CIę zdradzać, poczuł się odrzucony więc odszedł sam. Trafiłaś na uczciwego mężczyznę, który Cię nie skrzywdził. Z pewnością będzie szczężliwy z inną kobietą, która go zabierze z ramion swych do nieba na drugiej randce. Właśnie całkowicie odwrotnie autorko :) Trafiłaś na totalnie nieuczciwego faceta który chciał tylko sexu, także nie ma co rozpaczać, poznasz takiego który uszanuje twoja decyzje, i pokocha cie za to jaka jesteś a nie będzie się fochał za byle g...

Gość Bucior
Przepraszam, odwarcam wszystkot. Macie rację, Powinien być z Tobą kolejne 5 miesięcy ,a może i 5 lat , a takie g.... jak seks to sobie załatwiać sam , albo z kimś innym, a nie robić fochów w szczęśliwym związku. Macie rację.