Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierścień śluz pieczenie

Polecane posty

Gość gość

czy przy pierścieniu miałyście uczucie pieczenia w pochwie, do tego więcej śluzu i częściej infekcje?

Gość gość
Uczucia pieczenia nie miałam ale zwiększoną ilość wydzieliny i częstsze podrażnienia intymne tak. Jak czujesz pieczenie to wyciąg pierścień umyj go chłodną wodą z kwasem mlekowym i załóż razem z probiotykiem, mi pomaga invag, zmniejsza on ilość wydzieliny, zakwasza pochwę i chroni przed podrażnieniami. Dobrze by było gdybyś zrobiła wymaz z pochwy, może pieczenie nie jest objawem założonego pierścienia tylko infekcji intymnej.

Gość gąskaBalbinkaa
No u mnie to pieczenie tez sie pojawiało, postępowałam podobnie jak gość powyżej czyli przemycie krążka plus probiotyk dopochwowy. Ja zakładalam Lactovaginal, stosuje go już od dawna i u mnie on się sprawdza najlepiej. Reguluje też ilość wydzieliny z pochwy, także wydaje mi się, że powinien załatwic problem.

Gość gość
Pierscień przy ostrym stosunku może ocierać i stąd pieczenie.Zakwaś pochwę aby rozwinęły się bakterie mlekowe.

Gość agula8
spróbuj probiotyków-mnie pomagał lactovaginal

Gość gość
Moja mama miała założony pierścień i faktycznie częściej pojawiały się u niej infekcje, które nie było łatwo wyleczyć. Ginekolog zalecił jej aby po wyleczeniu zaczęła przyjmować probiotyki, zdecydowała się na dopochwowy invag, ze względu na to że zawiera 3 szczepy probiotycznych bakterii i został opracowany z myślą o Polkach. Pomogło jej więc działa.