Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieluchy jednorazowe dwójki Rossmann opinie

Polecane posty

Gość gość

Witam was! Ma któraś z was doświadczenie z tymi pieluchami? Zależy mi na niedrogich ale i dobrych pieluchach dla noworodka. Doświadczenie z pampersami mam ale chciałam kupić tańsze a dobre dla drugiego dziecka. Czy one mają powierzchnię w postaci plastra miodu i czy dobrze trzymają rzadką zawartość ;) ? Opiszcie jeżeli styknęłyście się z tymi pieluchami. Interesują mnie opinie dla pieluch numer 2 ewentualnie na później numer 3. Dzięki.

Gość gość
moja przyjaciółka takich używa dla synka 3-miesięcznego. podono sprawdzają się dobrze, z huggisów i belli nie była zadowolona, nie wiem, co tam jeszcze sprawdzała, na pewno miała pampersy jeszcze. ja rodzę na dniach i tez rossmannowe wybrałam dla dziecka, przynajmniej do szpitala a później chciałam przejść na wielorazowe, zobaczymy czy sie uda ;)

Gość gość
uzywałam 2 z rossmanna, teraz 3. jestem zadowolona. ładnie trzymają wszystko w środku. Jedynie na noc zakładam zwykłe pampersy, żeby całą noc wytrzymać bez przewijania.

Gość gość
Ja rowniez na noc oryginalnego pampersiora a w dzien babydream albo dada.Babydresm sa grubsze ale ladnie chlona i nic nie wycieka boczkiem zreszta w ciagu dnia wiadomo ze czesciej sie zaglada do pieluszki niz w nocy na polprzytomnie :-) ostatnio w lidlu byla super promocja na pampersy oryginalne za 3 dychy ale juz chyba nie ma.