Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kazdy facet marzy o kochance gdy zona jest po porodzie naturalnym

Polecane posty

Gość gość

Tak tylko wam wmawiaja ze macie ciasne pochwy jak kiedys hahah

Gość gość
Twoj tobie tak wmówił i dlatego plujesz jadem ?

Gość gość
tak jasne :) moze zaspokoisz mojego bo ja po dwóch porodach naturalnych bo chłop sobie nie poużywa :)

Gość gość
Szczęście,że miałam cc:Djest szansa,że mnie nie zdradzi:)

Gość gość
kolejna sfrustrowana która bała się bólu porodu naturalnego, załatwiła sobie cesarkę a teraz ma jakieś problemy, czuje się gorsza... więc co trzeba zrobić? powyzywać te co rodziły naturalnie. wiesz.... nie wiem czy ci to pomoże.

Gość gość
no ja po trzech porodach SN więc pewnie maskara... ale wg ciebie mój mąz pewnie udaje zadowolenie i dla zmyły kochamy się co drugi dzien. taak wiem... marzy o kochance.

Gość gość
Pracuje w meskim srodowisku i jak to faceci gadaja duzo o seksie. Kiedys podslyszalam ich rozmowe, dwoch narzekalo na seks z zona, ze czuja luz ,ze kiepsko.

Gość gość
a wy głupie odpowiadacie i nakręcacie durne tematy.

Gość gość
ja myślę że każdy facet marzy o kochance bez wzgl na poród i jego rodzaj :) ale marzenia to jedno a życie to drugie, ja też marzę o kochanku, rycerzu w lśniącej zbroi na białym rumaku i co?

Gość gość
Nie. Owszem, kobiecie moze ciasnosc pochwy zmalec, ale normalny facet wtedy co najwyzej zyskuje wieksze zainteresowanie: - seksem oralnym - seksrm analnym - masturbacja. Tylko chciwa patologia i playboye z odzysku chca kochanki.

Gość gość
Czuje luz bo może ma za małego?

Gość gość
Dokladnie marzenia to jedno a czyny to drugie.Moze byc i miss world a jak playboy zechce innej to i tak pojdzie zeby sie dowartosciowac.Prawdziwy dojrzaly mezczyzna a zwlaszcza ojciec nie robi takich glupot.Zycie seksualne wrscs do normy po porodzie czy to sn czy cc ale trzeba troszke czasu i cierpliwosci.Jeszcze nikt nie zdechl od abstynencji 6tygodniowej.Jak wsio jest ok to i mose byc lepiej,moja kumpela mowi mi ze jest ciasniejsza niz byla i wsio gra.Ja jestem po cci tez jest ok,fakt roznica krocze nienaruszone.A luzy to czuje chyba pokolenie 50 latkow bo kiedys robote paprali szyli byle jak.Teraz z reguly ladnie szyja no chyba ze sie trafi ja jakas zozle z lat prl-u ktora wczesniej w ubojni swiniaki ciachala na cwaiary to tak.

Gość gość
To zabawne, ale przypomniałam sobie, jak kiedyś słuchałam rozmowy dwóch kolegów po około 20 lat. Zdarzyło im się zaliczyć przygodę z dwoma trzydziestoparolatkami i nie mogli wyjść z zachwytu nad seksem. Stwierdzili wtedy, że kobiety, które już rodziły, są w łóżku o wiele lepsze od tych, które mają to przed sobą.

Gość gość
a ja marzę o kochanku.... zastanawiam się co może być tego przyczyną?? może to że mój facet ostatnio trochę łysieje...

Gość gość
ładnie to tak podsłuchiwać?

Gość gość
do autorki współczuje faceta który tak cie zdołował....gdzie twoje poczucie wartości? uzależniasz swoje szczęście od wielkości pochwy?

Gość gość
ja po 2 porodzie odkryłam nowy wymiar seksu:P moje odczucia były mocniejsze i łatwiej dochodziłam, a mąż szczęśliwy bo dla niego seks bez mojego orgazmu to strata czasu:P i mimo że rodziłam 3 razy to z czystym sumieniem mogę powiedzieć że nasz seks mimo tego jest coraz lepszy:) a mąż owszem marzy ale raczej nie o kochance, tylko o weekendzie w łózku ze mną:P

Gość gość
Spoko kafeterianki w takiej sytuacji włączają p****le swoim fagasom wypinaja kawowa dziurkę i jaaaaaazda :)