Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

mole spo偶ywcze

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam, zal臋g艂y mi si臋 w kuchni mole spo偶ywcze... musia艂em wszystko z szafki powyrzuca膰, dodatkowo te g膮sieniczki moli chodzi艂y mi po 艣cianie, po opr贸偶nieniu szafki, od kilku dni ju偶 tych g膮sieniczek nie widuje, moli jeszcze jest kilka na 艣cianach, kupie co艣 na to w sklepie ogrodniczym, ale zastanawia mnie jedno, jak kupie teraz ry偶 lub makaron to gdzie to trzymac? czy lod贸wka da mi 100% pewno艣ci, 偶e ta produkty b臋da bezpieczne? czy koniecznie zamra偶alnik? wole p贸ki co trzyma膰 produkty bezpiecznie p贸ki nie wybije wszystkiego.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
lod贸wka b臋dzie bezpieczna kup te偶 takie karteczki do przylepiania na drzwi szafek kuchennych od 艣rodka, one s膮 nas膮czone jakim艣 p艂ynem, kt贸ry lubi膮 mole i jak m贸l ich dotknie to si臋 przykleja i ju偶 nie mo偶e odfrun膮膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
lod贸wka na pewno b臋dzie bezpieczna czy lepie zamra偶alnik?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w s艂oikach, puszkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
s艂oiki niezawekowane nie zawsze chroni膮 lod贸wka b臋dzie ok, bo ma solidn膮 uszczelk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czyli one moga wej艣膰 przez luke do lod贸wki? mam stara lod贸wke... jest mozliwo艣c 偶e te owady wejd膮 do tak niskiej temperatury?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie si臋 w puszce w艂a艣nie zal臋g艂y :-/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kup sobie pojemniki pr贸偶niowe na jedzenie, kt贸re lubi膮 mole, przydadz膮 si臋 na przysz艂o艣膰 mole potrafi膮 wle藕膰 przez minimaln膮 szczelin臋, je偶eli w uszczelce lod贸wki mo偶e by膰 szczelina, bo uszczelka jest stara, to mog膮 si臋 dosta膰 do lod贸wki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cz臋stro ju偶 w sklepach s膮 sprzedawane produkty z molami. widzialam kilka przy p贸艂kach ze s艂odyczami. one lubi膮 czekolade, orzechy, rodzynki. tez mialam problem z tym cholerstwem. larwy siedzialy w szczelinach szafek. nie moglam sie tego pozbyc. opr贸cz naklejek /kroi艂am 1 p艂ytk臋 na 4 cz臋艣ci/ najlepszym sposobem by艂o zagotowanie octu i garnek z paruj膮cym octem wstawialam na noc do szafki. poza tym warto mie膰 otwarta paczuszk臋 li艣ci laurowych w艣r贸d przypraw. one nie lubia tego zapachu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w艂膮czylem w kuchni raid do pr膮du i wyla艂em troche octu w kuchni.. zobaczymy jak pomo偶e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ocet musi by膰 gor膮cy 偶eby parowa艂 najlepiej na noc i pozamykac okna a otworzy膰 szafki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ten pomys艂 z octem jaki艣 z kosmosu ; ) mo偶e i skuteczny, ale przy okazji mo偶e wyp艂oszy膰 te偶 rodzin臋 z mieszkania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na ca艂ej kuchni 艣mierdzi octem... kupilem plastikowe pojemniki i w nich da艂em wszystko do lod贸wki

Udost臋pnij ten post