Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojczym bardzo dziwnie się zachowuje.

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy to dobre miejsce na ten temat ale mam problem. Mieszkam razem ze swoim ojczymem. Moja mama nie żyje od 4 lat. Z ojczymem miałam zawsze kiepski kontakt i nie mieliśmy dobrych relacji. On bardzo często wyżywał się na mnie, obrażał mnie i mówił mi okropne rzeczy. Krytykował mnie na każdym kroku, co bym nie zrobiła i jak bym się nie starał to ciągle było źle. Potrafił doczepić się do najbardziej błachych rzeczy i zrobić z tego awanturę. Dlatego też zawsze wolałam schodzić mu z drogi i zamknąć się w swoim pokoju. Notorycznie zarzuca mi, że przeze mnie nie może znaleźć sobie żadnej kobiety, że zmarnowałam mu życie, że gdyby mógł cofnąć czas to oddałby mnie gdzieś i pozbył się problemu. Zawsze zabraniał mi nazywać go ojcem i powtarzał, że ja nie mam ojca i kazał mi zwracać się do niego na Ty. Od niedawna ojczym zachowywał się zupełnie tak jak by nie był sobą! Ciągle mówił do mnie kwiatuszku, przynosił mi śniadanka, obiadki, deserki, kolacyjki, nawet zrobił mi bardzo kosztowne prezenty na urodziny. Kiedyś nawet o nich nie pamiętał. Dzwonił do mnie w ciągu dnia i pytał jak mija mi czas. Ogólnie był dla mnie bardzo miły i szukał wspólnego kontaktu. Powiedział mi, że zarezerwował już wyjazd wakacyjny dla nas. Na całe 2 tygodnie w lipcu. Raz nawet przytulił mnie i powiedział mi, że mnie kocha. Jeszcze nigdy tego od niego nie usłyszałam. Myślałam, że może zrozumiał, że krzywdził mnie swoim zachowaniem, że chce naprawić relacje między nami, że się zmienił. Jednak chyba już zbyt długo był dla mnie dobry. W ostatnią niedziele ojczym się na mnie zdenerwował. Było tak, że zaproponował mi drinka, a ja odmówiłam to wkurzył się i powiedział mi, że bez niego byłabym nikim, że nic bym nie miała i nic nie osiągnęła. Trochę się z nim pokłóciłam i na koniec kazał mi się zamknąć i nazwał mnie su*ą. Zrobił mi przykrość, od niedzieli nie rozmawialiśmy. Wczoraj wrócił z pracy i wręczył mi mały prezent i pieniądze. Powiedział żebym kupiła sobie coś ładnego i przeprosił za tamto. Dziś chce zabrać mnie do kina. Nie wiem co mam o tym sobie myśleć i co z tym zrobić. Dla mnie jego zachowanie jest podejrzane. Nigdy się tak nie zachowywał.

Gość gość
On chce Ciebie p**********ić. Czy wyraziłem się jasno?

Gość gość
dooopy do roooochania szuka

Gość gość
dajcie spokój to jej ojczym... :o

Gość gość
Przytula. Proponuje drinka. Nazywa suką. PRAWIE jak tatuś, prawda? :-o

Gość gość
ile masz lat.

Gość gość
45

Gość gość
Mam 20 lat. Jestem studentką. Na studia poszłam za namową ojczyma. To on pomógł mi wybrać uczelnię i kierunek. Chiał żebym poszła w jego ślady.

Gość gorący pedau
Skoncz zakladac ten durny temat. Ile mozna? Od paru tygodni bujasz sie od ogolnego po uczuciowy. Tak chce cie ****** jedz na kanary wez zapas gumek

Gość gość
ma dawać d/u/p/y ojczymowi?? :o

Gość gość
Ale ja nie chcę z nim sypiać.

Gość gość
chcesz tylko wstydzisz się jeszcze przyznać to przed sobą :D

Gość gość
Przecież on nie ma zamiaru spać z tobą, chce spenetrować twoją szparkę.

Gość gość
To prawda, w glebi pipki bardzo tego pragne ale czy aby wypada?

Gość gość
Przecież nie będę uprawiać z nim seksu.. :o

Gość gość
Spadaj podszywaczu!

Gość gość
Twój ojczym jest spragniony. Dawno nie uprawiał sexu to go nosi i wyżywa się na Tobie. Daj mu czasem szparki niech sobie ulży. :)

Gość gość
Nie badz taka nie ubedzie ci a z doswiadczonym facetem bedzie ci dobrze:-) zrob mu czasem lodzika, to zaciesni wasze relacje:-)

Gość gość
Przecież to trochę niemoralne..

Gość gość
Niemoralne to obcemu, a to prawie twoj tatus:-)

Gość gość
Kiepskie prowo, ojczym nie ma praw rodziciwlskich wiec niby z jakiej racji miałby cie wychowywać i to wbrew jego woli? Nie ma takiego przymusu, a wręcz musiałby się po śmierci twojej matki starać, żeby mu sąd opiekę przyznał. Żegnaj

Gość gość
No właśnie prawie tatuś dlatego nie powinno tak być.

Gość gość
No co ty, wycieczke ci sponsoruje, daj mu d/u/p/y:-)

Gość gość
Wstyd mi za was prostaki co mówicie o dawaniu d**y. Prostactwo jakie możliwe jest tylko w Polsce, a dokładniej polscy faceci. Na żadnym innym zagranicznym forum nikt tak ohydnie by sie nie odezwał. Wioooooocha buraki.

Gość gość
Po śmierci mojej mamy opiekunami prawnymi zostali moi dziadkowie ze strony mamy. Ojczym zgodził się dobrowolnie im pomóc. Wcześniej z moją mamą kupili dom i już tak zostaliśmy razem..

Gość gość
o nie.. laska juz po raz ktorys wkleja ten tekst - ludziska nie dajta sie nabrac,to prowokoacja

Gość gość
o nie.. laska juz po raz ktorys wkleja ten tekst - ludziska nie dajta sie nabrac,to prowokoacja

Gość gość
Ja mu nie każę zabierać mnie na wakacje. On robi to sam z siebie. Szczerze średnio mnie cieszą te wakacje. Patrząc na to jaki on jest.

Gość gość
Piszemy tak bo wiemy ze to glupie prowo:-)

Gość gość
Weź mu chociaż do buzi. Niech chłop sobie ulży.