Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Vademecum kafetrii :)

Polecane posty

Gość gość

- Test ciążowy to test do JEDNORAZOWEGO użytku. Na test należy nasikać: nie moczymy testu w toalecie! Jak nie ma dołączonego pojemnika to można użyć zakrętki, słoika, czegokolwiek. Test odczytujemy po kilku minutach zgodnie z instrukcją. Nie przechowujemy testu miesiąc żeby zobaczyć, czy coś się pojawiło. Test wykonujemy w dniu spodziewanej miesiączki a nie 10 godzin po stosunku. Jeżeli na teście pojawią się 2 kreski w okienku - gratulacje - jesteś w ciąży. Nie demontujemy testu w poszukiwaniu drugiej kreski - kreski pojawiają się w okienku. - pierwszym objawem ciąży jest zatrzymanie miesiączki. Nie, zgaga 10 godzin po stosunku to nie objaw ciąży tylko tego, że się nawp*****lałaś fastfoodów. MY NIE WIEMY CZY JESTEŚ W CIĄŻY - zrób test. - Każde dziecko ma prawo ważyć i mierzyć ile chce. Chcesz wiedzieć ile ważą i mierzą dzieci w danym wieku - po to stworzono siatki centylowe. Nie pytaj za każdym razem na kafeterii o to samo. - tak, imię brajan albo xawier to nienajlepszy pomysł. I tak, roksana nie kojarzy się najlepiej. - dziecko nie umrze od braku czapki, brak czapki nie jest też gwarancją, że dziecko będzie żyło 100 lat. - to nie jest forum kulinarne, erotyczne, budowlane czy inne. To forum o dzieciach i ciążach. I tak, masz na tej focie brzydki ryj. - Elle, twój wideoblog ssie.

Gość gość
dziewczyny czy spóźniająca się miesiączka zawsze oznacza ciaże, bo marzy mi się córeczka jessika :-)

Gość gość
a ja mam zgage w dobe po serduszkowaniu i nie jadłam hamburgerów Mogę być w ciaży ?

Gość gość
a mi się roksana podoba:-)

Gość gość
Mam 16 lat i ocierałam się o chłopaka-czy jestem w ciąży? Mam 16 lat i chlopak robił mi palcówkę czy jestem w ciąży? Polecam wrócić do 4 klasy podstawówki i nie wagarować na WDZWR;)

Gość gość
Jeśli nie karmisz piersią minimum siedem lat jesteś zła matka i zgin na stosie!!

Gość gość
a ja mam 13 mc córcie czy waga 12 kg i ubranka na 98 które nosi to norma ?

Gość gość
-najlepsze dla Ciebie sn i kp :(

Gość gość
ciekawi mnie czy Panie które mają plany urodzić w marcu 2015 czy znalazły już potencjalnego tatusia !!!! Bo mają jeszcze miesiąc czasu ;)

Gość gość
kp i sn jest najlepsze dla dziecka ale akurat wbiłaś się idealnie w przedstawienie trendu : a w d***e mam dziecko, ja jestem najważniejsza

Gość gość
Wczoraj serduszkowaliśmy,ale nie zdążyłam zrobić świeczuszki bo teściowa przylazła na kawę,nosz k/u/r/w/a nie miała kiedy:Oczy myślicie,że mimo wszystko zafasolkowałam?:D

Gość gość
Marcowe tez widzialam no trzeba miec zryty beret jakie glupie baby - ZAJDE W CIAZE ZA MIESIAC I CH*J! :d :d :d

Gość gość
Jestem mamą noworodka nie mam na nic czasu w domu mąż nic nie je co ja mam zrobić . Moja rada odejść od komputera nie dodawać fotek WIKTORII,Brajanka itd na fb tylko posprzątać;)

Gość gość
Broń Boże nie szczep dziecka, wtedy będziesz modna, trendi i na czasie.

Gość gość
Czy moja kumpela Andżela cierpi po porodzie na ODPIELUSZKOWE ZAPALENIE MÓZGU ? Czy można tym sie zarazić ?

Gość gość
Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci i sfrustrowane albo stare panny albo 15ki opowiadają że kobiety które chcą dziecko są bez perspektyw na życie . Ciąża jest ochydna itd które imie ładniejsze? Bartosz czy Szymon -Mam syna Bartosza śliczny kochany grzeczny za to bratowa ma Szymona rozdarty zasmarkany bachor. Wiadomo własne zawsze jest cacy. I jeszcze info dla dziewczyn które twierdzą że ciąża niszczy ciało i nie mają zamiaru wydalić zasrańca tylko aborcja je ratuje. -te kobiety miały straszne dzieciństwo nie dość że wspominają to że matki im się roztyły to jeszcze nigdy ich nie umyły tylko chodziły brudne ten uraz z dzieciństwa im pozostał tylko co one robią na tym forum?

Gość gość
a ja odpowiem na twoje autorko: -z testem się zgadzam, ale pytanie czy niewyraźna kreska to ciąża czy nie to mądre pytanie, ja miałam taką w dniu @ że nie było jej prawie widać, dopiero BHCG potwierdziła ciąże -z tym się nie zgodzę, są objawy zagnieżdżania, i zatrzymanie miesiączki to nie TYLKO ciąża, ale i inne problemy. -niektóre mamy się martwią, czy np. się nie okaże, że lekarz to nie jakiś palant i się nie okaże że dziecko jest za chude i to objaw jakieś choroby (popatrzmy na przykład kobiety, gdzie specjaliści jej powiedzieli, że ma raka) -imię to kwestia gustu, a to że Tobie Brajan, Xawier czy Roksana się nie podobają to Twój problem (imiona piszemy z dużej litery....) -tu nie będę dyskutować -akurat to jak karmić dzieci (przepisy) jest związane z wychowywaniem, a gdzie indziej zapytać o np. dobre farby czy meble dobrej firmy? to tj pytać o wózek....

Gość gość
"sn najlepsze dla dzidziusia" - pewnie - zwłaszcza jak po zdrowej ciąży rodzi się upośledzone :( Samo życie :(

Gość gość
rozwijajcie vademecum :)

Gość gość
-nie, karmiące piersią nie są umęczonymi matkami polkami -nie, karmiące butelką nie są zimnymi sukami -to, że twoja puszczalska sąsiadka nazywa się Marta nie znaczy, że nie mogę tak nazwać swojego dziecka bo będzie się puszczać

Gość gość
Czy wracając do pracy stanę sie wyrodna matka? Czy nie pracując zawodowo jestem pasożytem bytujacym na mężu? A co potrafią Wasze dzieci w wieku 48 dni?