Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

164 cm i 60 kg

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 161 cm i ważę 46/47 kg niestety staje się to z czasem problemem, bo niekiedy nawet ubrania w rozmiarze 32 są za duże...

Gość bkt
jak ktoś napisał że ma 175 i waży 63 i nosi 36 dół, 36/38 góra to tyle co ja a jednak rozmiarówka duzo mniejsza ale wiem że nigdy nie zejdę do spodni 36 bo przy wadze 57 kg byłam chuda a spodnie i tak miałam 40, mam szerokie biodra i głupio bym wygladała ważąc 50 kg:P miałabym 2 zapałki i tyłek na nich i dziury zamiast piersi bo już i tak z natury mam małe:( autorko ja mam w talii i biodrach tyle co ty i może rzeczywiście w talii masz za dużo ale to nie jest kwestia 10cm... wg mnie nie należysz do filigranowych dziewczyn i nigdy taka nie bedziesz, tak mi się wydaje bo np moja 2 koleżanka wzrostowo ma tyle co ty a waży koło 48 i nie jest chuda tylko szczupła, ale jest drobnej budowy:)

Gość gość
tak ważę 63kg przy 175 cm i nosze 36 dół i 36/38 góra ale jestem wysportowana. Od 5 lat regularnie biegam, ćwiczę siłowo i moja waga to w dużej mierze wypracowane mięśnie. Dlatego waga nic wam nie powie. Bo inaczej wygląda osoba z moimi wymiarami która nie jest wysportowana.

Gość gość
mam 160 cm ważę 48 kg biodra/86cm talia/64cm biust/80cm :( mam dwoje dzieci ;)

Gość gość
Ja długo wazylam 60 kg przy 165cm i wyglądałem normalnie ani chuda ani gruba ale mam typowa sylwetkę klepsydry. Duże piersi, wąska talia i szersze biodra. Nosilam rozmiar 38 dół no a z góra był problem bo w cyckach sie nie dopinalam a na brzuchu wisiało. Teraz 4 miesiące po porodzie wazę 56kg i noszę spodnie 36. W talii mam 64 cm, tylko cycki nadal duże ale karmie piersia.

Gość gość
fajną masz figurkę ;)

Gość gość
pani wyżej oczywiście :) piszę ja z godz 14.45 ;)

Gość gość
Ja mam 167cm, waze 60 i ubrania 36/38. Tez figura klepsydry i co charakterystyczne jestem bardzo waska we weszystkich "przegubach" - chuda szyja, kostki, nadgarstki itd. W talii 67.

Gość gość
Ja mam tyle samo i wyglądam jak tucznik

Gość gość
Ja mam 166 i 54 i wygladam szczuplo,Ale brzuszek Lekki mam.. 2 kg mniej i bedzie idealnie:)