Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bezdzietne kury domowe łączmy sie!!!!

Polecane posty

Gość gość

ktora z was ma ta przyjemnosc zostania kura domowa i nie posiada narazie dzieci?

Gość gość
kurą domową zostaje kobieta bez ambicji i pasji, więc łącz się łącz z innymi...

Gość Bucior
Bardzo miły etap życia. Dom, spokój , brak obowiązków. Mógłbym z taką kurą się związać. Bo kwok już nie trawię.

Gość gość
Ja jestem "kurą domową" ale nie z wyboru. Mam nadzieję że wkrótce się to zmieni i pójdę do pracy. Dzieci nie mam :)

Gość gość
Bucior- nie dziwię ci się, każdy facet lubi jak ma służącą koło siebie

Gość Bucior
Bez przesady, nic nie rozumiesz. Kolejna baba z pretensjami. Dobrze , że teraz mam taki czujnik i je wykrywam na kilometr.

Gość gość
Bucior- chyba dobrze, ale dla tych `bab`, które nie sprowadzisz do roli kury domowej, wstydź się

Gość gość
baby to są w nosie

Gość gość
bucior czyli wszystko jasne, jak któraś kobieta ma swoje zdanie to już czepiająca się baba? czyli ty chcesz takiej cichej kurki co się obsłuży dzień i w nocy i nie będzie miała własnego zdania

Gość trade mark
na razie chyba ja tak jestem :D ale póki co studiuję. z jednej strony jest to wpojone "kura domowa=brak ambicji", ale z drugiej jest przyjemnie, miec to poczucie, że nic się nie stanie jak nie znajde fajnej pracy, dobrze płatnej. ze będe mogła chwilę być na bezrobociu. gotować tez nawet lubię, a jak się przychodzi po calym dniu to sie odechciewa jednak wszystkiego

Gość gość
Macie tak spaprane mózgi tym całym programowaniem i politycznymi poprawnościami że wystarczy zerknąć na tematytopików-zgroza!

Gość gość
"bucior czyli wszystko jasne, jak któraś kobieta ma swoje zdanie to już czepiająca się baba? czyli ty chcesz takiej cichej kurki co się obsłuży dzień i w nocy i nie będzie miała własnego zdania" x czyli wszystko jasne,jak kobieta nie pracuje to od razu tępa dzida lub,jak kto woli, kura domowa.............hahahahahaaaaaaaaaaa jaka (jaki) ty prościutka(i) jestes :D

Gość gość
Polityk czli człowiek silny pozbawiony skrupułów-(czasami mi się wydaje że to bunt na głupotę i naiwność ludzką) nie ma poczucia winy że nic nie robi i kradnie pieniądze Wy wystarczy że zostaniecie bez pracy z miejsca macie niskie mniemanie o sobie. Masakra po prostu!

Gość gość
Nikomu do głowy nie przyjdzie by rościć sobie prawo do..... Bo rozczeniowość jest niepoprawna Kto wam to wmówił? Politycy? Przyganiał kocioł garnkowi!

Gość gość
żeby kocioł stał się zbyt mały-trzeba tam sporo nawrzucać

Gość Bucior
Bardzo dobrze dla obu stron. Gdybym to ja został w domu, gotował, sprzatał, dbał o dom, a żona by przynosiła pieniądze to miałbym się na nazywać służącym ?? Chyba to jakaś pomyłka. Plewić klomb, koło 10 wyjść z herbatą ma taras. Przygotować coś dobrego dla żony jak wróci z pracy, sama przyjemność.

Gość 7974
Ja. Ale bo ja wiem czy to "przjemnosc"?

Gość gość
Takie baby są bezwartościowe. Inaczej mówiąc pasożyty!Szkoda że to św.ziemia nosi

Gość gość
plewić klomb, podać herbatę..a co z pasjami, z chęcią życia? a tu widzę same kluchy, a fuj z takim życiem jak przed śmiercią, bez jakiejkolwiek ambicji

Gość trade mark
taa, pasozyt obiad zrobi :P to chyba logiczne, ze i w domu i gdzie indizej się pracuje. by gospodarstwo istniało prócz pieniędzy trzeba wysiłku, skoro żyje się we dwoje to sie to dzieli...

Gość Bucior
trade mark - ty krowo!