Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OJCIEC A KARMIENIE

APEL OJCA

Polecane posty

Gość OJCIEC A KARMIENIE

Każda matka która ocenia inną matkę po tym czy karmi piersią czy tez nie powinna się zastanowić, jaką sama jest matką. Czego nauczy ona swoich dzieci- aby oceniać innych po pozorach? Czuć się lepszym od innych? Krytykować bez poznania prawdziwej historii drugiej osoby? Że miłość do dziecka liczy się w miesiącach karmienia piersią? Chyba ktoś tu nie wie, czym naprawdę jest macierzyństwo. Moja żona bardzo chciała karmić piersią. Nie udało się - wiele tygodni minęło, zanim przestała się obwiniac, ze daje butelkę. Mamy zdrowe radosne dziecko. Zanim karmiące piersią skrytykują butelkową mamę niech się poważnie zastanowią. I nie wtrącają się w nie swoje życie.

Gość gość
Popieram:-) sama przez 4 tyg probowalam cala dobę na cycku i nie dało się pokarmu było 30 ml na dobę dziecko głodne i karmilam mm a dziecko zdrowe usmiechmiete:-)

Gość gość
Ludzie mogą mówić co chcą. A ty masz w domu histeryczkę, która traci poczucie wartości z byle powodu. I to jest faktyczny problem. Współczuję.

Gość gość
Haha hahaha hahaha no jeblam :):) tego na kafe jeszcze nie bylo aby jakas idiotka poskarzyla sie mężowi ze sie na kafe z niej śmieli hahaha wiec raczej to kolejna z bólem d**y ;)

Gość gość
szkoda że mój mąż nie jest taki jak Autor. Nie zauważył jak się dołuje, jak się obwiniam, jak walcze... A lekko nie było. Tak pragnęłam karmić piersią, ale poród przedwczesny, cesarka, leki, stres wszystko miało na to wpływ... Musiałam karmić butelką. Walczyłam miesiąc i się opamiętałam, że zamiast siedzieć z dzieckiem ja siedzę z laktatorem (syn był od początku na butelce, bo jest wcześniakiem, pierwszy raz mogłam go porządnie wytulić jak miał 5 dni). Niestety w PL każdy każdego krytykuje, czego nie zrobisz. Ale Twoja żona miała w Tobie wsparcie i to się liczy! :] Aha i mój synek na butelce od pierwszego dnia, w rekordowy dzień ściągnęłam 50 ml, potem maks 20 ml na dobę i mu to podawałam, raz dziennie ;) mimo wcześniactwa jest ZDROWYM i SZCZUPŁYM chłopcem. Pozdrów żonę i powiedz aby cieszyła się dzieciątkiem bo to najważniejsze! :]

Gość mzw
Ale z was debilki. Debilki i idiotki. rzadko piszą tu faceci, nareszcie jakiś stanął w obronie swojej i innych kobiet linczowanych przez bezmozgie kretynki, które pisza, ze nie karmiąc piersią nie kocha się swojego dziecka. Nie wiecie czy jego zona tu się udzialala. Może tylko czytała to i owo i maz postanowił napisać. Ale nie, wy wiecie najlepiej, tak samo wiecie najlepiej która mama naprawdę kocha swoje dziecko. Niby dorosłe kobiety a gimnazjum. Wasz poziom jest żałosny, i Wy jesteście matkami, wzorem do naśladowania?? Tak się rodzi patologia i takie stoją w kolejce do mopsu.

Gość gość
a czemu twojej zonie nie udalo sie karmic piersia, ciekawi mnie?

Gość OJCIEC A KARMIENIE
Goście 16:06 brak mi slow, codzienne nie mam do czynienia z tak pustymi osobami, więc nawet nie wiem co napisać. Zona tylko kilka razy się na kafeterii udzieliła, na temat karmienia z tego co wiem nie pisała ale czytała i było jej czasem smutno, ze ocenia się kobiety takie jak ona negatywnie. Wiele w Was jadu a matki moim zdaniem powinny być cieple i wyrozumiale, także w stosunku do innych matek.

Gość gość
idioci przeciez to jakas durna kretynka podaje sie za faceta, zaden mezczyzna nie wszedlby i w taki sposob nie wyslawial na mlodziezowym forum. A jezeli jakas kwoka ma problem i taaak ja boli, ze inne ja krytykuja ze nie karmi smierdzacym cycorem, to najpierw niech pomysli tepym lbem, zanim zwierzy sie polowie swiata z tak prywatnej rzeczy jak sposob karmienia jej bachora

Gość gość
Ale z was debilki. Debilki i idiotki. rzadko piszą tu faceci, nareszcie jakiś stanął w obronie swojej i innych kobiet linczowanych przez bezmozgie kretynki, które pisza, ze nie karmiąc piersią nie kocha się swojego dziecka. Nie wiecie czy jego zona tu się udzialala. Może tylko czytała to i owo i maz postanowił napisać. Ale nie, wy wiecie najlepiej, tak samo wiecie najlepiej która mama naprawdę kocha swoje dziecko. Niby dorosłe kobiety a gimnazjum. Wasz poziom jest żałosny, i Wy jesteście matkami, wzorem do naśladowania?? Tak się rodzi patologia i takie stoją w kolejce do mopsu. x hahah ty pseudointeligencie nie denerwuj sie tak bo ci zwieracz popusci i krocze zaleje. Zanim wyzwiesz kogos od idiotow zastanow sie czy sama takim nie jestes, bo to pisala BABA hahahah

Gość OJCIEC A KARMIENIE
Miała CC nieplanowana i mimo prob nie udawało sie, dziecko było głodne. To nasze pierwsze wiec tez wiele nie wiedzieliśmy, po miesiącu zaczeła dokarmiac a potem w trzecim miesiącu juz niemal prawie cały czas dawała mieszankę. Długo się tym gryzla i kilka razy próbowała od nowa, ale w końcu w czwartym miesiącu zrezygnowała widząc ze dziecko jest szczesliwe jedząc mieszankę. Długo się tym martwiła, w końcu mnie posluchala:-) i jest szczęśliwa mamą. Nie chciała kojarzyć pierwszych miesiecy bycia mamą z wiecznym płaczem. Tylko az przykro się robi, gdy się czyta ile w niektórych z Was jadu.

Gość mzw
Ja się nie dziwie ze malo tu facetów jak czytam Was to mi czasem wstyd ze jestem kobieta a 16:17 i 16:19 to po prostu jakieś odchyly od normy, takich pustaków dawno nie czytalam, no po prostu żal mam nadzieje ze nie macie dzieci bo jesteście jak na razie nie warte naśladowania czy odbierania za wzór. Smierdzący cycor, tekst z gimnazjum i pewnie to pisała gimbusiara.

Gość gość
Nie bardzo rozumiem drogi OJCZE, co twój apel ma wnieść do dyskusji. Żona ewidentnie jest przewrażliwiona skoro komentarze trolli sprawiają jej przykrość. No chyba ma swoje zdanie? Poza tym matki karmiące mm są nie tylko atakowane, ale i same atakują i to moim zdaniem w przeważającej większości. Tak szczerze to żal mi twojej rodziny. Naprawdę musicie mieć nudne życie.

Gość gość
To chyba zona nie potrafi czytac.

Gość gość
ty przyglupia kwoko podajaca sie jako OJCIEC skoncz juz ten cyrk, bo zalosna jestes. Ciekawe, ze ten "ojciec" tak dokladnie zna kazdy szczegol i nawet mysli "zony" hahah nawet kiedy i co czytala na kafeterii hahahaahah . Do jakims cudem "ojciec" taki spostrzegawczy, wszystko wie, ale jakos pisze, ze tylko "zona" karmila, sama sobie zaprzeczasz, udajesz jakiegos zatroskanego faceta dbajacego o zone, a w tym samym czasie jakiegos smierdziela, ktory wyslugiwal sie zona i tylko ona musiala karmic dzieciora, a pajac tylko siedzial i obserwowal hahahi zapisywal w kalendarzyku

Gość mzw
Ale bol d**y wyżej no ja nie mogę, zazdroscicie ze maz w obronie zony napisał na forum??? A skąd wiesz ze ma nudne życie o wyrocznio może ty masz nudne i meza co ma cie w d***e skoro krytykujesz?

Gość gość
do mzw- malej zawistnej wywloki, a kto napisal, ze ma nudne zycie??? :O:O:O sama masz zalosne i w dodatku czytac nie umiesz, bo nikt tu nawet nie wspominal o tym, ale uderz w stol hahahah

Gość gość
Drogi autorze ! Sama jestem młodą matką i też nie udało mi się karmić córci z piersi :( karmie mm..i kocham swoje dziecko nad życie :) dbam o nie jak tylko mogę..a znam matkę karmiącą swoim mlekiem, która poza karmieniem z dzieckiem nie robi NIC ! Nie kąpie, nie nosi, nie przewija..chodzi na imprezy, nie interesuje się, ściągnie trochę pokarmu i idzie na cały dzień do miasta nie martwiąc się czy dziecko będzie miało co jeść..dzieckiem zajmuje się jej teściowa, siostry jej męża..wszyscy tylko nie ona..więc nie ma osądzać czy kobieta jest dobrą matką przez pryzmat karmienia. Poza tym kafeteria to nie jest zbyt przyjazne forum..sama często tu wchodzę i jest parę osób fajnych, ale reszta to jakiś margines społeczny..zbesztają Cię bez względu na wszystko

Gość gość
Możesz powiedzieć żonie żeby pogadała z przyjaciółką, a nie prosiła o rady na forum, bo zawsze znajdą się osoby, które ją zdołują

Gość exdebillmobilny
Zaden maz, ktos tu sobie tematy wymysla z rzekomo meskiego punktu widzenia... raczej sie nie jedzie po kobietach, ktore probowaly, a nie mogly, watpliwosci budza matki, dla ktorych dziecko jest dodatkiem do wizerunku, wiec z zalozenia nie karmily, zeby nie ingerowac w wyglad piersi i dlatego, ze kolezanki powiedzialy, ze nie beda w nocy spac....

Gość gość
Normalny facet z jakimkolwiek poziomem testosteronu nie wypisywałby pseudoapelu na kafe. No ludzie! "Ojciec" to Conchita Kiełbasa - ni pies ni wydra.

Gość gość
Nikt tu nie jedzie po kobietach, które próbowały a nie mogły. Za to obserwuję często, że takie babki są cholernie przewrażliwione i rozhisteryzowane na punkcie karmienia i krytykę (imho uzasadnioną) matek wygodnickich, które nie karmią bo są egoistkami i szkoda im czasu biorą strasznie do siebie.Ogarnijcie się histeryczki.

Gość OJCIEC A KARMIENIE
... Masakra. Macie dzieci a jesteście tak wulgarne. Na dodatek nie wierzycie, ze mężczyzna może tu coś napisać, stanąć w obronie zony lub po prostu się wypowiedzieć. Chciałem nawet podyskutować, po to założylem temat, ale jednak wasze babskie przepychanki zostawiam Wam. Gratuluje osobom które w tym całym syfie pozostają kulturalne. Nie dziwie się ze nie ma tu prawie facetów to obłęd! Nawet mi się nie chce błędów poprawiać. Zabijajcie się dalej.

Gość OJCIEC A KARMIENIE
Dobra jednak zostane, chodzi o to ze to ja wyssalem mojej babie mleko z cycow chcialem zaoszczędzić na krowim :(

Gość mzw
Marna prowokacja panienko wyżej, nie potrafisz pisać elokwentnie jak autor, widać ze jesteś gimbusiarą.

Gość mzw
Ty wyżej chyba niew******** jesteś XD żal LOL WTF jaka ty glupia

Gość gość
bo to jest forum przede wszystkim dla patologicznych matek, które tylko anonimowo mają odwagę aby przeklinać i bluzgać na innych

Gość mzw
Ale zakisiłbyś ogora?

Gość gość
Popieram autora w 100%, sama miałam problem z karmieniem - pamietam jak położna przyszła do mnie do domu na wizyte i nie mogła uwierzyc że nie mam pokarmu, pamietam jak dziś jej słowa "taki biust , to nie możliwe żeby mleka nie było" kazała mi prysznicem goracym lać sobie piersi i ściskała. A tu sorry za okkreślenie"d..pa blada", i co miałam sie powiesić. Chcę tez podkreślić że mam wspaniałego męża który zawsze murem za mną stanie. A jesteśmy razem 20 lat mamy dwoje dzieci 19 latka i 2 latkę.