Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wieczór panieński koszta

Polecane posty

Gość gość

Mam za zadanie zorganizować wieczór panieński. Powiedzcie mi ile pieniędzy przeznaczyłyście na organizację swojej imprezy? Możecie w zaokrągleniu podsumować wszystkie koszty(mam tu na myśli wynajęcie lokalu, striptizera, prezenty, alkohol, dj itp.) będę bardzo wdzięczna za pomoc

Gość sereczka9
Ja jak organizowałam wieczór panieński bliskiej koleżance to myslałam ,że będzie to o wiele droższa impreza ale zostałyśmy miło z dziewczynami zaskoczone. Zdecydowanie nie warto jest wszystkiego brać na swoj***arki ponieważ załatwiania z tym masa, no ja skorzystałam z pomocy pani Agnieszki, która zajmuje się organizacją. Poleciła nam tę opcję: http://www.panienskie.pl/wieczor_panienski/warszawa/panienski_spa_vip_striptizer_w_warszawie - 2 godziny w sali z sauną no i specjalny zabieg na twarz dla panny młodej. Oczywiście z obecnością seksownego tancerza, który wykonał dla nas specjalny taniec. Potem bawiłyśmy się do samego rana w klubie. Płaciłyśmy 200 zł od osoby ... Jak na Wawę to moim zdaniem niewiele.

Gość gość
koszty striptizera można obniżyć; jeśli będzie to numer z przyszlą panną młodą, bardzo często jest gratis