Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie swoje miasta?

Polecane posty

Gość gość

Co Wam się podoba w miejscu gdzie mieszkacie a co nie?

Gość gość
nie lubię swojego miasta (70tys. typowe miasto jakich wiele w kraju). Ludzie są ok, normalni Ci młodsi zwłaszcza. Ale nic się nie dzieje i jeszcze teraz te plakaty wszędzie z twarzami, które chcą się dorwać do koryta :)

Gość gość
A co tu lubić w Ełku...

Gość gość
Ja mieszkam i wychowywałam się w Warszawie i bardzo lubię to miasto :) Najbardziej podoba mi się to, że tutaj zawsze jest co robić - koncerty, wystawy, gry miejskie, warsztaty, każdy znajdzie coś dla siebie i nie ma nudy :) Naprawdę sporo tutaj robi się dla ludzi - choćby rowerki veturilo, latem fajne miejsca nad wisłą czy boiska do plażówki, jest fajnie :) Czytałam artykuł http://www.wiadomosci24.pl/artykul/warszawa_da_sie_lubic_303717.html i ciesze się, że więcej ludzi kocha to miasto :)

Gość gość
Warszawa i tez lubie to miasto. Duzo jest rzeczy ktore tu lubie i duzo takich ktorych nie, ale jednak plusow jest wiecej.

Gość gość
Gdynia ! Najlepsze miasto ! Super tu jest, lepiej być nie może :D

Gość gość
Mieszkam w Gdańsku czy lubię ,lubię ale mieszkam na starówce i na całe lato wieje z Gdańska .

Gość gość
Widzę, że nie będę oryginalna, ale też jestem z Warszawy i tu się wychowałam i również bardzo lubię to miasto. Mój mąż pochodzi z małego miasteczka na Mazurach i powiem wam, że oprócz świeżego powietrza nie widzę innych zalet małej miejscowości... w Warszawie mam wszystko na miejscu, nie muszę wcześniej planować wypadu do kina albo do galerii handlowej (nie jestem uzależniona od godzin kursowania pks), na mieście nikt się na mnie za specjalnie nie gapi, a w małym mieście jestem ta "obca" i każdy mnie mierzy wzrokiem, tam każdy każdego zna i niemal wszystko o nim wie. Tutaj mam różne parki do wyboru, więc mogę chodzić w różne miejsca na spacery i na różne place zabaw z dziećmi a nie ciągle jedno i to samo. No po prostu w Warszawie lubię to, że mam duży wybór oraz to, że mogę być spontaniczna.

lubię jest dużo młodych ludzi, fajna starówka, kulturalnie coś sie zawsze dzieje, jest dużo zieleni, nie ma śmierdzącego przemysłu, zalew, dąbrowa wszystko da sie ogarnąć, w razie W można wszędzie dojść na piechotę, ale jednak nie jest to dziura, gdzie każdy cie zna i obgaduje

Całkiem spoko mimo że podkarpacie. Miasto raczej sredniej wielkosci, troche smiesznie zorganizowane ale z klimatem.