Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co on w niej widzi ?

Polecane posty

Gość gość

Może jest ładna, ale zero makijażu, dzisiaj widziałam ubraną ją tak czarne spodnie, biała bluzka z czarnym kołnierzem, czarna marynarka, buty płaskie, dla mnie to nie fajnie. Robi doktorat, a ja mieszkam u jej narzeczonego, bo to jest syn dobrego przyjaciela mojego taty, razem się wychowaliśmy. Teraz od 4 dni jest nom stop u niego, nie wiem z czego pisze doktorat, ale ma ogromną wiedzę o chorobach, anatomii. On przystojny, adwokat, zabawny, szarmancki, uśmiechnięty cały czas.

Gość gość
zacznij brać leki bo twoja psychoza się pogłębia z każdym dniem

Gość gość
Ale co rozumiem ze chcialabys byc na jej miejscu? Widoczmie woli dziewczyny z ktorymi mose o czyms podyskutowac, elokwentne, ale nie takie dla ktoeych liczy sie tylko w co sie jest ubranych i przesiadujacych na kafeteryjnym forum, ktore pelne jest zakompleksionych bab

Gość gość
co on w niej widzi?to czego tobie brak-INTELIGENCJĘ.

Gość Denise345
Nie mylcie inteligencji z instynktem. Dziewczyna jest zazdrosna, a skoro facet woli inną, to zaczyna porównywać się z tamtą i wyliczać jej wady, o swoich zapominając :D Nie jest to zaburzenie, które należy leczyć farmakologicznie, każda kobieta choć raz w życiu miała lub będzie miała podobną sytuację. Odpowiadając: Facet widzi w niej coś, czego ty w niej nie chcesz i cały problem na tym spoczywa. Jeżeli on nie jest ci obojętny to zostaw go w spokoju, nie próbuj go zdobywać chyba że da ci do tego pozwolenie (lecz skoro ma TĄ dziewczynę, to chyba małe prawdopodobieństwo) Głowa do góry ! Mało to facetów chodzi po ziemi ? Jak ich nie widać to zmień zakres poszukiwań, zrób coś z sobą , zmień otoczenie.

Gość gość
to jest psycholka co wymysla tu tematy co jakis czas,jestes nienormalna,bez wzgledu na powod dla ktorego to robisz

Gość gość
wiesz co autorko? ciekawe co byś o mnie powiedziała, co we mnie ktoś widzi (w tym mój narzeczony), skoro potrafię wyjść z domu w dresach (dopasowanych, nie powyciąganych), do tego fajna koszulka i oczywiście czarne "adidasy" ?? a faceci się do mnie uśmiechają i oglądają za mną (poza tym też się prawie nie maluję, mam 33 lata, wyglądam na mniej , i mam długie kręcone włosy). :P