Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy raz i paniczna obawa zajscia w ciaze

Polecane posty

Gość gość

! ostatnio postanowilam zrobic ten pierwszy raz z chlopakiem dzien po okresie a cykle trwaja tak 27-26 dni zabezpieczylismy sie nie skonczyl we mnie a caly czas mnie mdli pojawialy sie odruchy wymiotne mam dziwne wrazenie ze urósł mi brzuch okres powinnam dostac 2 dni temu robilam 2 testy i byla jedna kreska bardzo sie boje ze jestem w ciąży;/ jeden test zrobilam po 12 dniach od stosunku a 2 po 16 normalnie wariuje tak bardzo boje i=sie ze jestem w ciazy i mam warzenie ze chlopak nie jest ze mna szczery i wydaje mi sie ze doszedl doradzcie mi cos zanim wyladuje w psychiatryku;/

Gość 546546
Mam identyczny problem... Tyle że testu nie robiłam i żyję w ciągłym stresie. Tak samo się zabezpieczaliśmy i nie doszedł we mnie lecz mimo to mam stracha.

Gość 546546
W sumie to ja już zaczęłam sobie wmawiać objawy, czytałam wiele stron z wiadomościami od kobiet, które zachodziły w ciążę i miały jakieś tam objawy, zabezpieczał się ich partner... Ja już mam takie myśli, że jestem w ciąży i szukam sposobu żeby jakoś się tego pozbyć , nawet nie wiedząc czy faktycznie jestem... Już nawet się napiłam trochę wódki żeby się odstresować ale to nic nie daje.

Gość gość
skad ja to znam jakas masakra poprostu moze zrob ten test? ja tak mysle ze chyba wybiore sie do ginekologa