Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie mi schudnąć

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, w 2012 roku ważyłam 51 kg przy 162 cm. Było ok, potem przytyłam 4 kg gdy rzuciłam palenie i złamałam nogę, leżenie. Gdy zdjęli mi gips, zaszłam w ciążę, kilogramy leciały w górę masakrycznie, w dniu porodu 92 kg na liczniku. Dziś mam 60 kg. Mam zwały na biodrach, góra jest normalna. I talia, z 61 cm mam dziś 75. W biodrach z 89 mam 95, i uda, nie wiem ile miałam wcześniej, ale teraz mam 54 cm. Nie mam już sił na diety, nie wiem, może dopadła mnie monotonia przy dziecku i słodycze rekompensują mi brak spotkań ze znajomymi, z którymi rozmijam się w czasie, inne tryby życia. Chyba zajadam smutki, brak mi powera, jestem jakby zawieszona w rzeczywistości, wszystko wykonuje jak automat. Zero we mnie życia, bo gdy patrzę w lustro widzę wszechobecny tłuszcz. Mój mąż jest dla mnie taki sam jak zawsze, ale ja siebie takiej nie lubie, mam dość galarety.

Gość gość
Wcześniej ćwiczyłam, potrafiłam przeżyć 2 tygodnie na owsiance i jogurtach, kg ładnie spadały, dziś rzucam się na słodycze

Gość gość
Sama sobie zafundowałaś taką wagę,więc sama musisz ją zrzucić.Jeśli ty się za siebie nie weźmiesz,to my nie zrobimy tego za ciebie.I sory,ale 37 kg w ciąży znikąd się nie wzięły,sama sobie to zafundowałaś:O

Gość gość
lato się zbliża, a to najlepszy okres na to aby często wychodzic na spacery i się dotlenić :)) zaczęłabym od tego - chandra dzięki temu Tobie przejdzie i wrocisz do ćwiczeń i diet ;)

Gość gość
Ponieważ mam w talii i biodrach tyle co ty, to powiem tak - przesadzasz. Owszem też sie teraz odchudzam, ale nie mam zwałów tłuszczu więc i ty ich nie masz. Wszystko tkwi w twojej głowie. A schdunąc możesz tak: ogranicz kalorie i ćwicz HIIT minimum 30 minut co drugi dzień, w pozostałe cardio.

Gość gość
Musisz zaczac probowac chudnac.choc probuj. Ja stosuje diete 600kalorii co 2dzien i sa efekty.1dnia zdrowe odzywianie i 2posilki dziennie 2dnia niewiele plus mnostwo wody .Uwierz ze mozrsz znow db czuc sie w swojej skorze:)xacznij od jutra. Podobno dieta alevo daje na 100%efekty ale kosztuje kupe kasy bo ok 400xl na chyba 3tyg. Powodzenia

Gość gość
Gość 21 - oto ciekawe, a ile już schudłaś i z jakiej wagi schodzisz? Podaj też wzrost./

Gość gość
autorko jak bym czytala o sobie dam Ci rade na początkumusisz bardzo chciec i nastawic sie psychicznie ze schudniesz i koniec a nastepny krok to wizyta u dietetyczki dobrej dietetyczki nie są to koszta jakies wielkie ale to jest najlepsze wyjście z sytuacji dietetyczka napisze ci dla ciebie specjalna diete to co lubisz rozplanuje posiłki że nie bedziesz czuła głodu a motywacji doda Ci jeszcze fakt że zapłacisz pieniążki i że na następnej wizycie kontrolnej u niej bedziesz mogła się sukcesami pochwalić co Cie jeszcze bardziej zmotywuje ja kiedys nie wierzyłam w dietetyczki uważałam że jak sie chce to się samemu schudnie ale byłam w sytuacji co ty brak ochoty na cokolwiek brak motywacji a wieczorami rzucałam sie na jedzenie i słodycze życzę Ci powodzenia i wytrwałości uda sie:)

Gość gość
Jestem gosciem z 21.mam 169cm i waze 57. 2m-ce temu ur.3dziecko.mam 34lata. Waga sprzed ciaz to ok 54,55 kg. 1dnia jem np same platki owsiane z jogurtem 0% plus ok 2litry wody i 3szkl.zielonej herbaty.2dnia rano grahamke z wedlina jajkiem i duza il.warzyw lub np jajko losos i grahamka.obiad piers grillowana z 3lyzki braz.ryzu plus mnostwo warzyw i oczywiscie przez caly dzien herb.zielona i woda.chudne ok1,5kg tyg.i uwaga raz na 5dni nawpieprzam sie slodyczy.unikam soli itp.

Gość gość
Cześć autorko, Powiem Ci najpierw, jak jest u mnie- w ciąży przytyłam 11 kilo, wróciłam już do dawnej wagi (165 cm, 57kg) chociaż i tak w najlepszch czasach ważyłam 55 i najbardziej się sobie podobałam. Noszę 38, ale co z tego, jeśli figura inna- bardzo szerokie biodra (zawsze miałam,teraz szersze), uda i wstający brzuch. Łydki i ramiona chudziutkie, taki mam typ. Nie wierzę w diety, szczególnie 600kalorii(!), jem czasami majonez, lody i ciasto i nie chcę przestać, jedzenie to przyjemność. Myślę, że warto się ograniczyć na stałe, bo po zawieszeniu diety kilogramy wrócą. Dlatego pozwalam sobie na jedną słodycz dziennie. Poza tym staram się dużo pić, lubię bardzo warzywa,kasze. Zaczęłam ćwiczyć i jestem wkręcona, ćwiczenia to najlepsza rzecz! Ćwiczę tylko tydzień 30-40 minut dziennie i czuję się lepiej od razu. Bardziej energetyczna, elestyczna. Niestety i tak mam słaby humor i wielkie kompleksy, ale to inna sprawa.

Gość gość
dzięki gościu z 21:17 - fantastyczne efekty! Zazwyczaj nie decyduję się na diety-cud, ale chyba wypróbuję ten patent od jutra. A ćwiczysz coś czy tylko dietka?