Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chomik sam w domu zostal nie moge spac

Polecane posty

Gość gość

wyszlam z domu o 16.00 chomisio mial pelna miske jedzenia i wode, wyszlam i wroce jutro rano czy on poradzi sobie beze mnie? bedzie mu smutno? bedzie sie bal sam w domu? :(

Gość gość
tzn w sobote rano

Gość gość
poradzi sobie do rana

Gość gość
z*********a i idę spać, szczerze mówiąc to byłoby mi miło gdybym jakimś cudem jutro przeczytał że twój chomik zdechł;DxD;DxD

Gość gość
opisz go jak wygląda, przecież chomik to takie małe dziadostwo jest, hehe,zupełnie bez sensu

Gość gość
czy to prawda, że chomiki zdychają zawsze brzuchem do góry i tylko kurczą łapki?

Gość gość
tak szczerze mówiąc to najbardziej prawdopodobna przyczyna zgonu w tej sytuacji, to byłby lęk egzystencjalny, on nachodzi chomiki zwłaszcza nocą, mają strasznie małe serduszka, to nie to samo co ludzkie pompy, małe ssaki dostają zawału zdecydowanie częsciej niż ludzie

Gość gość
oficjalnie chomicze tr***ło powinno się utylizować w firmie która zajmuje się spalaniem zwierzęcych zwłok, zwykle takie firmy mają podpisaną umowę z weterynarzem, ty płacisz 5 dych, no a oni siup do pieca.... no ale w przypadku tak małego stworzenia, moim zdaniem to chyba zbędna fatyga, ja osobiście owinąłbym go folią aluminiową..... chodzi o to, żeby żaden padlinożerca nie wykopał go z ziemi, trochę głupio by to wyglądało gdyby dzień po pogrzebie twojego pupila zjadła go tchórzofredka, albo inne ustrojstwo, hehe

Gość gość
trochę się nabijam, ale myślę, że współczesny człowiek zdecydowanie bagatelizuje perspektywę nieuchronnej śmierci

Gość gość
chomiki żyją b.krótko