Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę poprosić go o test na choroby weneryczne

Polecane posty

Gość gość

spotykam sie od niedawna z pewnym mezczyzną. przypasowaliśmy do siebie, rozumiemy się. wiem, ze w nadejdzie czas, że pójdziemy do lóżka. ale jest problem- krązą o nim niepochlebne plotki, że chodził na d*********** przyznał się, że zdarzał mu się seks gdzieś tam przykładowo w klubie i chyba miał dość dużo partnerek seksualnych. nie jestem z tym, co są zazdrosne o przeszłość. po prostu wpadło mi do głowy, że... no nie chciałabym złapać nic. nie wiem czy kochał się z nimi zawsze w gumkach czy jak. myślicie, ze wypada zapytać go o możliwość zrobienia takiego testu?

Gość gość
Nie wypada absolutnie, lepiej umrzeć:).

Gość gość
a to jakis związek ? jestescie razem czy tylko sie spotykacie ? ja jak poznalam mojego chlopaka to poszlismy do lozka po niecalym roku znajomosci, wczesniej przy okazji tez o seksie rozmawialismy, naszych eks, co i jak robilismy, zapytalam go wprost czy kiedys robil testy powiedzial ze nie, zaproponowalam ze moze razem zrobimy ;) zgodzil sie bez problemu, mial dawniej sporo przygod, sam sie przyznal, w tym sex bez gumki z przypadkową laską z internetu wiec wolalam miec pewnosc :P no ale wiem, ze wielu facetow reaguje na to oburzeniem

Gość gość
wypada o ile zrobicie go oboje.nie możesz mu powiedzieć "jesteś d****arz, zrob test". hiv w szczególności. w ogóle dobry pomysł by przed nowymi związkami to robić :) moj po jednym związku się badal

Gość gość
boję się tylko jego reakcji... że nasza znajomość się zakończy. ja mogę zrobić bez problemu, bo nie miałam wielu partnerów i nigdy nie zdarzył mi się seks z przypadkową osobą. mogę zrobić, ale wiadomo, że i tak jestem ciekawa jego :p w sumie to nieoficjalnie jesteśmy razem.

Gość gość
nie bój sie niczego :) powiedz wprost

Gość gość
a orientujecie się ile to kosztuje? :) i czy może być to anonimowe?

Gość gość
Myśl o sobie, o swoim zdrowiu i życiu. Jak masz jakieś wątpliwości to zróbcie testy razem, tak będzie uczciwie i mądrze przede wszystkim.

Gość gość
no wiesz, jak nie będzie chciał zrobić, to pewnie możesz się obawiać czy jest zdrowy. tacy przenoszą przez sex różne g***a.

Gość gość
dziekuję za ciepłe słowa :) oczywiście, że chcę jak najlepiej dla samej siebie. mam nadzieję, że nie wybuchnie, gdy mu to zaproponuje

Gość gość
Jeśli czujesz taką potrzebę i masz wątpliwości, to pewnie że powinnaś to zaproponować, jak się obrazi, to daj soboe z nim spokój, a jeśli zależy mu na Tobie i Twoim komforcie, to nie będzie miał nic przeciwko... a Ty nie bądź taka pewna swojego zdrowia, bo to że miałaś mało partnerów, to żadna gwarancja, poza tym chorobami można się zarazić u dentysty czy innego lekarza.

Gość gość
To ze nie mialas duzo partnerow, nie znaczy że jakiś cie nie zarazil..wystarczy jeden.

Gość gość
R****czy się nie pyta tylko bierze z pocalowaniem reki.