Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OPSA

Atakuje mnie pies

Polecane posty

Gość OPSA

często przed blokiem spotykam kobietę, która spaceruje sobie ze swoim pieskiem, oczywiście bez smyczy i kagańca i ten pies podbiega i mnie atakuje - podbiega i szczeka , nie gryzie.Kiedy zwracam jej uwagę żeby wzięła psa na smycz albo założyła mu kaganiec to coś tam się pluje i mówi jakieś głupoty, że pies jest mały, że coś tam... i że nie gryzie ;/ . Co można zrobić w takiej sytuacji, można zgłosić to jakoś na policję?

Gość gość
Ile masz latek kotku?

Gość zlapal kozak tatarzyna
alez on po prostu z toba rozmawia moze co najwyzej lekko podniesionym tonem :classic_cool:

Gość OPSA
28, i nie życzę sobie żeby szczekał na mnie jakiś pies, mam prawo spokojnie przejść sobie chodnikiem

Gość gość
Masz chłopaka skarbie?

Gość gość
zrób fotę jak kejter lata samopas + właścicelkę i dawaj do straży gminnej:d

Gość gość
zaj*eb kopa mu poprostu,ale tumany na tym forum

Gość gość
jak najbardziej popieram żebyś coś z tym zrobiła. Baba ma obowiązek używania smyczy i kagańca. Którego dnia coś mu się nie spodoba i ugryzie. Niestety nie wiem co możesz zrobić. Może zadzwoń do straży miejskiej i przedstaw sytuacje i zapytaj co możesz zrobić bo obawiasz się że w końcu Cie pogryzie.

Gość gość
może jak baba dostanie raz czy drugi mandat to zmadrzeje

Gość gość
Kup sobie gaz pieprzowy. Jak pies podbiegnie do Ciebie to spryskaj mu mordę. Więcej razy do Ciebie się raczej nie zbliży. . Kiedyś testowałem swój gaz z sąsiadem na jego psie. Ma dość sporego psa i raz testowo go popryskałem to teraz jak się zbliżam to ucieka ode mnie.

Gość Degrot
Pojęcia nie mam. Daj jej jakąś nauczkę, ale oczywiście bez szkody dla pieska! Może na tym forum Ci jakoś pomogą, bo podejrzewam, że właściciele psów nieraz bywali w takich sytuacjach: http://www.mojpies.com/