Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na nic mnie nie stac

Polecane posty

Gość gość

staniki mam powyciagane, sprane kilkulatnie luzne bielizne kilkuletnia-majtki ostatnio w 2010 r. kupowalam buty 3 lata kurtka zimowa 5 lat ma juz i jeszcze bedzie musiala sluzyc;/

Gość gość
Gospodaruj sie tak, żeby Cię było stać chociaż na bielizne.

Gość gość
współczuje Wam :O

Gość gość
czym mam gospodarowac? co miesiac pozyczam od rodziny pieniadze

Gość gość
też mnie nie stać ale staram się ile mogę pracuję na czarno itd.. niektórym się to w głowie nie mieści a jak widać są tacy co mają dużo gorzej ode mnie

Gość gość
ja mam majtki z tesco (fajna bawełna i tanie), albo poluje na promocje gdzie kilka par się kupuje w róznych sieciówkach. akurat kasy by mi starczyło, ale róznie w zyciu bywa, i nauczyłam się żyć oszczednie staniki? na allegro po 20zl za 2 pary m&s, czy w esotiqu za 30zł na promocji. akurat te mam jakieś 4 lata, piorę, nosze i jakośc super. z kurtkami czy butami gorzej, tu trzeba troszke wydac, ale wtedy nawet iles lat się da chodzic i jest ok. kwestia poświęcenia czasu na szukanie, w marcu kupowanie butów i kurtek zimowych (duze obniżki) a na jesień odzieży letniej. do tego lumpeksy - rzadko chodze, ale kurtki też sa fajne.

Gość gość
twoj dziad powinien się wstydzic ,że jego kobieta chodzi w wyciagnietym staniku i moze miec za pare lat zdeformowane piersi

Gość gość
Tez tak miałam ale zawzielismy się z mężem wyjechalismy za granice było bardzo ciężko na poczatkuva teraz po 4 latach mamy na wszystko. Nigdy nie miałam nawet na skarpetki a ubrania typu kurtka buty najtańsze przemakaly a i tak 3-4 lata w nich chodzilam. W Polsce nie da się juz żyć. Teraz kupujemy jedzenie jakie chcemy nie patrzymy na ceny a co miesiąc wydaje 300 euro na ubrania. Poszukajcie i wyjedzcie z tego chorego kraju

Gość koleśkoleś
Poczytajcie co ten cholerny kraj robi z ludźmi. Dziewczyna zamiast się cieszyć jest w rozpaczy. Polska to już chyba trzeci świat. bobasblog na blogukropkapl