Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the oxidising angel

Co kobieta może zaoferować facetowi oprócz dostępu do cipy?

Polecane posty

cała inicjatywa w związku opiera się na działaniu mężczyzny x nie rozumiem x -mężczyzna ma zapewnić kobiecie rozrywkę x ok x -mężczyzna jest ochroniarzem osobistym x jakoś żyję 25 lat sama i mi włos z głowy nie spadł x -mężczyzna jest bankomatem sprzężonym z wibratorem x no właśnie, prostytucja jako wzmacniasz Waszych pseudorelacji x -mężczyzna ma się starać, zabiegać, przynosić kwiaty, zabierać do restauracji, itd... x nie lubię kwiatów, ani jak ktoś się o mnie "stara", dla mnie taka osoba jest toksyczna. nie jestem walizką do zabierania gdzieś, x i wiele wiele innych... np? 2014-05-17 14:42:00 - zadziwiasz mnie. wzrok jest darem, niech się posłgują nim zawsze osoby, które go mają, w każdej sytuacji.

Gość the oxidising angel
Mój Koń Hilary zapewnia mi oprócz dostępu do ciasnego o***tu: -całą inicjatywę w związku, jest bowiem bardzo narowisty -interesującą rozrywkę w siodle - jest moim ochroniarzem osobistym i kopnie każdego kto zagrozi mojej cnocie - jest bankomatem (wyścigi te sprawy) sprzężonym z wielkim i mięsistym wibratorem - no fakt, kwiatów nie przynosi i do restauracji nie zabiera. To mam od kumpla Wiesława. Znacie kobietę, która może mi dać więcej?

poza tym osoby niewidome dotykają twarzy osoby, które chcą bliżej poznać, tak słyszałam, więc nie ma d**y, nawet osobie niewidomej może się nie spodobać Twój za długi nochal;) ;) ;)

Gość gość
moze zaoferowac duzo wiecej niz wy ktorzy tylko siuraka do plodzenia dzieci udostepniacie i do reszty sie nie nadajecie bo i zarobic normalnie nie potraficie

Gość gość
No chyba nie dotykają nochala każdego, kto im się przedstawia, tylko ewentualnie bliższych znajomych. :) A żeby zostać bliższym znajomym trzeba zostać już polubionym.

Gość gość
cała inicjatywa w związku opiera się na działaniu mężczyzny-g***o prawda, w związku obie osoby musza sie starać bo jak nie to klapa -mężczyzna ma zapewnić kobiecie rozrywkę-facet to nic klaun, ale ty na pewno jesteś wyjątkowym pajacem -mężczyzna jest ochroniarzem osobistym- dzisiaj faceci to cherlawe c**y, kobiety zaczęły uprawiać sztuki walki i nosić gaz pieprzowy -mężczyzna jest bankomatem sprzężonym z wibratorem- własnie wibrator to sobie można kupić, kasę samej zarobić i się nie prosić -mężczyzna ma się starać, zabiegać, przynosić kwiaty, zabierać do restauracji, itd... kobieta sama może kupić sobie kwiaty i wyjść do kina z koleżanką Gdybyś nie był żałosnym pajacem z kafeterii to miał byś dobrą dziewczyne która piekła by ci ciasta, gotowałą obiady, masowała plecy, robiła niespodzianki i proponowała fajne wyjścia razem czy wspólne uprawianie sportu. Dmuchana lala ci tego nie zapewni. Wspólczuję ci matki, bo widac, że jesteś z patologicznej rodziny. Gdybys miał dobra matkę to inaczej byś to postrzegał.

Gość gość
a czego byś siuraku oczekiwał poza tą c**ą ?? :P

Gość gość
brokenside ale o co Ci chodzi? On jest pajacem a nie facetem. Zapewnia nam rozrywke, na kafeterii. Kafeterianie mają gdzie sie obrzucać gównem, jak zwykle.

No chyba nie dotykają nochala każdego, kto im się przedstawia, tylko ewentualnie bliższych znajomych. usmiech.gif A żeby zostać bliższym znajomym trzeba zostać już polubionym. x no to idź podrywać niewidome dziewczyny, jak Ci tak łatwiej człowiek poznaję tym, czym dysponuję chyba, że to czysta miłość. mówiłam już. czysta miłość=przyjaźń

Gość gość
tylko zobacz ile kobiet dobrze zarabia, większość potrzebuje faceta ha ha

Gość ladyi33
Ja zarabiam ponad 3000, moj facetniecałe 3000 i co? Pytanie z tematu jest bez sensu. Obydwoje powinni sobie dawac miłośc, szacunek i bliskośc.

Gość gość
a czego wiecej potrzebujesz ? dobrze zarabiam nawet b. dobrze. do szczescia brakuje mi tylko laski a dosłownie to jej otworów. anal oral no i wagina.

Gość gość
14:55 tylko ile kobiet potrzebuje faceta dla pieniędzy? Garstka malowanych pustych cip do *******a? Tylko, że nie jesteś prawdziwym facetem więc nie masz nic innego do zaoferowania niż kasa, to tylko ci współczuć. W związku liczy się wsparcie drugiej osoby, wspólne spędzanie czasu, często stworzenie rodziny. Trzeba być mocno upośledzonym by zapomniać o sferze duchowej albo trzeba mieć FAS.

Gość ladyi33
A bliskości emocjonalnej nie? Tylko otworów?

Gość gość
każda patrzy na kasę, ale nie każda się nie przyznaje

Gość gość
każda patrzy na kasę, ale nie każda się przyznaje*

Gość ladyi33
wiadomo ze lepiej miec dw razy tyle, ale to nie najwazniejsze. Faceci tez patrza, na pewnonwolałbys zeby twoja kobieta tez zarabiała.

Gość gość
ladyi33 daj już spokój, oni są zbyt tępi. Ich poziom emocjonalny równa się rozwojowi emocjonalnemu tasiemca.

Gość ladyi33
Tych tutaj piszacych akurat tak, racja;-)

Gość gość
widząc wasze komentarze i wyzwiska tym bardziej utwierdzam się że służycie tylko do seksu

Gość gość
>>widząc wasze komentarze i wyzwiska tym bardziej utwierdzam się że służycie tylko do seksu Czego oczekiwał autor zakładając celowo prowokacyjny i wulgarny temat? Że zgłoszą się poważne i atrakcyjne kobiety, które zaoferują mu wspólne rozwijanie pasji albo korzystną współpracę biznesową? Takie kobiety w życiu nie zainteresują się kimś, kto założył ten topik.

Gość gość
a dlaczego dlaczego dajecie się prowokować? są faceci którzy oczekują od was tylko seksu(np ja) a inni chcą też uczuć, po co się wyzywać?

Gość gość
Ja daję się prowokować bo mi się nudzi. Doskonale wiem, że autor tak nie myśli, tylko dla jajec założył topik. Gdybym spotkała w realnym życiu faceta, który na poważnie ma takie poglądy w ogóle nie wdawałabym się w dyskusję, bo nie ma po co. Głupie pytanie, głupia odpowiedź. Gdyby chciał poważnej rozmowy założyłby poważny topik.

Gość gość
nawet jak autor tak nie myśli, to ja naprawdę tak myślę

Gość gość
No to myśl. Myślisz, że kobiety, które mają do zaoferowania coś oprócz c**y potrzebują Cię przekonywać?

Gość gość
a czy ja tego potrzebuje? po prostu czasem coś napisze

Gość gość
Czy autor tak myśli czy nie to napisał prawdę. Nieważne czy dla jajec czy na poważnie.

Gość gość
Wielkie plucie się kafeterianek, ale nadal nie odkryliśmy co poza c*pą można dostać od kobiety.

Gość gość
Nie czytałeś ze zrozumieniem:-)