Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy w Anglii

Polecane posty

Gość gość

Pracują przez agencje, na gownianych warunkach i umowach, za 6.31/h brutto, ogólnie bieda i nikogo na nic nie stac...

Gość gość
6,31 brutto ile to na rękę, ile zabiera agencja z tych 6,31?

Gość gość
wszyscy, czyli takie c**y jak ty. Ja mam kontrakt, moj maz tez, zadnych agencji, praca na full time. Wiecej, ba ponad dwukrotnie wiecej niz minimalna. Wiec s********j i takie teksty wmawiaj takim tepym strzalkom jak ty...

Gość gość
ja pracuję jako fryzjerka na self employed i mam ok 100 funtów dniówki i też jestem tu wyzywana od nieudaczników i miękkich faj!

Gość gość
Nie obracam sie w towarzystwie takim niedorajd jak Ty, według Ciebie każdy w UK biedę klepie, pracuje za 6.31/h i przez agencje, co nie? smiech.gif

Gość gość
Mieszkam tu dwa lata. Nie mam znajomych polaczkow. Gardze nimi. Do szkol jezykow niedojdy ! Wstyd mi czasem ...

Gość gość
no to was pocieszę, ja w Pl zarabiam 1500 mąż 3500 i na styk kablówka,internet,telefony,czynsz,prąd,gaz,tv ok 800zł paliwo ok 300 żarcie 1500 + roczne opłaty które rozbijają się na miesiące ubezpieczenie domu ubezpieczenie+przegląd samochodu i w ogóle utrzymanie samochodu to są stałe wydatki + chemia,kosmetyki, fryzjer,dentysta, ciuchy lekarstwa itd itd w każdym miesiącu są jakieś większe wydatki na mebel czy wakacje trzeba dobrze gospodarzyć żeby wystarczyło

Gość gość
w każdym miesiącu są jakieś większe wydatki na mebel czy wakacje trzeba dobrze gospodarzyć żeby wystarczyło xxx za granica jest tak samo

Gość gość
Macie razem 5000 zl, wiec nie jest zle, ludzie zarabiaja po 1200 na osobe miesiecznie... A w Anglii malo kto ma 5000 funtow we dwoje ! Wiec nie narzekaj. Co bys powiedziala, jakbys byla w UK i starczaloby Ci na: pokoj, bilet i jakie takie jedzenie, ewentualnie raz na ruski rok tani ciuch? Zero wakacji, wyjsc, przyjemnosci, fryzjera itd. A tak wieeele osob w UK wlasnie zyje, przepraszam, wegetuje !!! A i to dobrze jak jeszcze maja prace na caly etat nawet za ta najnizsza stawke, bo sporo pracuje tylko na pol etatu, a z tego to sie juz w zaden sposob wyzyc nie da !

Gość gość
zgadzam się, w niemczech jest to samo, patologia z polski, ledwie dukaja po niemiecku, harują za 6 euro na godzine.pija dużo alkoholu bo to ich najtańsza rozrywka, nie zwiedzają niczego,nie chodzą na imprezy ,chyba że popijawy ale też tylko z polakami.nie stac ich tu na nic, stare samochody kupuja na kredyt.Nie kupuja nowych ubrań, chyba ze z przeceny . Zaden głąb nie poszedł uczyc się języka, bo po co. Codziennie z wk***em na twarzy z**********ą do swojej koszmarnej roboty. Ja mimo 2 dzieci malutkich nauczyłam się języka, nie potrzebuje agencji pracy.

Gość gość
wszystkie moje znajome, normalne skromne osoby , które miały prace w polsce , skończone szkoły, teraz w Anglii wystawiają swoje zdjęcia na fb, za przeproszeniem wyglądaja na nich jakby szły na nocke do pracy w agencji towarzyskiej, tandetne kiecki, tona makijażu, buty na metrowych obcasach, tatuaż na nodze, naprawdę tam taka moda panuje. Ja też mieszkam za granica i jak idzie taka lala na ulicy od razu wiem że polka, nikt inny się tak nie tapetuje i nie męczy nóg na codzień na takich obcasach.

Gość gość
Angielski to dopiero sa plastiki: sztuczne włosy, rzęsy, paznokcie, opalenizna, duzo makijażu ...

Gość gość
teraz w Anglii wystawiają swoje zdjęcia na fb, za przeproszeniem wyglądaja na nich jakby szły na nocke do pracy w agencji towarzyskiej, tandetne kiecki, tona makijażu, buty na metrowych obcasach, tatuaż na nodze, naprawdę tam taka moda panuje. xxx taka moda w Anglii nie panuje - po prostu Polki chcą za wszelką cenę podobać się facetom, zaciągnąć do łóżka i wyskubać z kasy!