Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego mezczyzni z kafe tak mocno nienawidza kobiet

Polecane posty

Gość gość
Raczej tu pelno kobiet nienawidzacych mezczyzn i innych kobiet. Mase bzdur tu powipisywanych przez mizoandryczki. Zreszta nie tylko w tym temacie i nie tylko na tym forum

Gość gość
gość dziś Odezwala sie zenska szowinistyczna swinia!

Gość szry
wow, no piekne oskarzenie, ale jakos umknelo uwagi, ze chamsko odzywam sie do tych, ktorzy sie do mnie odzywaja chamsko, zamiast dyskutowac na temat/odniesc sie do tresci, to atakuja mnie jako autora nie szczedzac inektyw. niby czemu mialbym szanowac malpy rzucajace fekaliami? bo w czasie poczecia dostaly chromosom XX? jesli to nie dziala w obie strony, to nie widze powodu, zeby mialo w ogole dzialac. jak ktos mnie osobiscie atakuje, oczernia, obraza, nie widze powodu zeby nie odpowiedziec i zganic w podobny sposob. chcesz byc przezemnie traktowany jak czlowiek? zachowuj sie jak czlowiek, nie jak chory na wscieklizne pies, takie to sie usypia. wiec mi tu nie wyskakuj z moralniakami odnoszacymi sie do czesci - NAWET NIE POLOWY - moich wypowiedzi, tego typu wybiorcza pseudopsychologia to truj kogos na nia podatnego. i to ciagle nie jest interpunkcja... no nic na to nie poradze:D

Gość gość
Bo są źle traktowani. Proszę zobaczyć mężczyzn na forum Wizaż, tam jest równouprawnienie. Tutaj niestety panuje dyskryminacja.

Gość gość
"Zazdroszcza" buahaha jak mozna zazdroscic samych problemow i chu/jni? :D

Gość gość
gość dziś gość dziś Odezwala sie zenska szowinistyczna swinia! X :D Jak juz komentujesz to naucz sie przynajmniej poprawnego nazewnictwa :D Nie wiesz , nie znasz ? Ups jaka szkoda .

Gość gość
00:26 wiesz co , tu jest duzo malp i jak je czytam to sie nie dziwie facetom , mimo ze jestem kobieta . Ale ciebie pamietam i pamietam gdy sam pierwszy zaatakowales kobiety na jakims topkiu, stad moj wpis tutaj 00:11 . Nie wiem , moze miales zly dzien , moze ktos sie przyczynil do tego , ale zapamietalam co tu wypisywales i co najdziwniejsze w temaci gdzie nikt cie nie obrazal .

Gość gość
Myślę, że chamskie zachowanie jest normą przyjętą w świecie Internetu. Trzeba kogoś zgnoić, zasypać inwektywami, pokazać swoją wyższość. Ktoś, kto został kiedyś mocno zraniony będzie miał szerokie pole do popisu. Swoje frustracje, złość prościej jest wylać na obcych w internecie niż w realnym życiu.

Gość gość
W większości to tzw. trolle.

Gość szry
00:11 a mozesz przynajmniej SPROBOWAC przypomniec sobie kontekst wypowiedzi poprzedzajacych ten "atak"? jakos nie wierze, ze nie bylo po drodze wieszania psow i obwiniania o wszystko facetow. WSZYSTKICH - w tym i mnie. bo generalizacja - a co to, jedni ludzie moga generalizowac a inni nie? nagle ktos ma na to jakis monopol? i ilez mozna przymykac oko na takie rozwolnienie mentalne? i wole zeby byla jasnosc - do nienawisci mi daleko. natomiast z gleboka pogarda podchodze do kazdej osoby, ktora wyznaje slepo nienawisc i dogryza po to zeby dogryzac - niczym tego nie usprawiedliwiam, taka mam nature, wzglednie wade, nie ma nikt obowiazku tego znosic, ale tak samo nie ma nikt obowiazku rzucania epitetami, ani ja nie mam obowiazku na epitety odpowiadac kulturalnie i z "nalezytym" szacunkiem... zreszta co wlasciwie dzis sie komus nalezy...

Gość gość
No nawracasz się widać to po tym wpisie:(trzeba było tak wcześniej postępować z ludzmi a teraz jak ich zniszczyłaś to wielkie hallo . Myślisz ze ludzie to jakby martwi ze jebałaš ile wlezie na żywo a teraz to prosisz o przebaczenie bata trzeba na Ciebie suko jeb.

Gość gość
nie kobiet tylko koooref z moteracji piszacych prowokacje

Gość gość
Nie masz odwagi podejść i przeprosić tylko jak zwykle intrygi Tobie w głowie kazania o niczym co by stawiało Cię w dobrym świetle księżyca.Weść Pan. ..już zejdż ze mnie i się odpindol bo ile można jeździć po ofierze losu coś zasiał to i zbierzesz . Zapłata Ci będzie dana jak to twój idol to go tak znienawidzisz jak wszystkie idole które kiedyś zdechną w nas.

Gość gość
Co niektórzy mieli złamane serce.A teraz trudno im z tego wybrnąć jeszcze pycha nad nimi wisi,Jak jedna ze znajomych moich mòwiła prawdę to nie słuchali a teraz to ją umoralniają a ona nie jest gotowa można tylko kogoś zniszczyć takim moralizmem zastanów się trzeba samemu czynić dobro a wtedy i w nas zobaczą dobro a nie zło .

Gość gość
Kiedyś zaprosisz mnie na imieniny swoje i Ci zaśpiewam nic się nie stało !!..la..la itd.Bo kochają inne to nie lubią z kafee.biuryfu.

Gość gość
Miało być ( biutiful)piękny , miły, wspaniały.itd.

Gość gość
zawsze miałas problem z jasnym wyrażaniem myśli.

Gość gość
Na Kafe to każdy każdego nienawidzi. Plują na siebie kobiety, plują na siebie mężczyźni, mezczyzni na kobiety, kobiety na mężczyzn. Takie to forum bo moderacja nie reaguje na chamstwo.

Gość gość
Samotny Romantyk nie lubisz swojej matki? Przecież jest samotną matką.

Gość gość
Niech tylko się twoja stara o tym dowie xD

Gość gość
po pierwsze - na Kafe NIE MA mezczyzn, a na pewno nie normalnych psychicznie, sa jedynie chorzy na glowe, chorzy psychicznie chlopcy i gimbaza ktorej sie nudzi po szkole po drugie - te nienormalne prawiki wypisuja swoje mondrosci o kobietach wyssane z fiuta po trzecie - nienawidza oni kobiet, bo maja problemy z glowa