Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie ze wsi są pod wrażeniem Conchity

Polecane posty

Gość obywatel ue
a gdzie tam cycki,polskiemu chłopu dopłaty marzą się większe...

Gość gość
Ty durnoto :( gettowcu smierdzacy ! :O Tylko swoja duuupe mozesz trzymac w zafajdanych gaciach :P

Gość gość
Haha, o jeruna ktoś tu siem okropnie ztenerfofał...hoho,gul skoczył,i ciśnienie, oj jacy ci wyznawcy ''tolerantyzmu'' nerwowi (a jacy nietolerancyjni..hehe:P) ...coś ten dżęder zdrowiu i nerwom nie służy...;) :D poluzuj majty obrońco dżędera, bo się rozpukniesz :D

Gość gość
Nie ma się co tak napinać-to nic nie da,uśmiechnija sie i spójrz na świat wesołym okiem :)

Gość gość
Z naszego koła gospodyn wiejskich już 3 zapuściły se brodę, a jedna kazała mężowi chodzić w sukience (do kościoła :D )

Gość gość
Ja tam lubię Kączitę, ma fajny lakier do pazurków :)

Gość gość
Ja tam lubie Conchte :) fajnie spiewa ,rozsmiesza mnie i bawi :D

Gość gość
nie widze nic smiesznego w Conchicie,jest to postac raczej załosna Wójcik owszem potrafi rozsmieszac i bawic,ale Tomas budzi głownie litosc

Gość gość
HAHAHA budzi twoja litosc bo jest popularna i zdobywa nagrody!!!!! hahaha sama jestes zalosna:O

Gość gość
Budzi litosc bo udaje kobiete a raczej karykaturę kobiety, bo szczebiocze jak 15 tka i mizdrzy się w żenujący sposób wszystko mu się pomerdało-on chyba sam już nie wie kim jest (jak juz udaje kobietę, to mogłby to robić z klasą, niejeden facet potrafi grać kobietę w sposób naprawdę świetny, ale Tomasowi to nie wychodzi), chodzi drobiąc kroczki, wykonuje sztuczne gesty, jest bardzo zmanierowany, jednym słowem-jest denny w swojej roli.Jedyne co umie zrobić to wymalować oczy. Ale już te miny jakie odwala, to przewracanie tymi oczami,no porażkowate to jest ... I budzi litość bo po prostu jest chory, a ludzie chorzy zawsze budza takie odczucia. To czy jest popularny czy nie, nie ma nic do rzeczy.Popularność za chwile minie, a choroba zostanie.

Gość gość
Co cie to obchodzi ? Ktos cie zmusza do ogladania ? Mnie sie podoba ;)

Gość gość
NO to Lekarz rodzinny sie wlasnie wypowiedzial :D:D:D badal Conchite i stwierdzil chorobe :D:D:D

Gość gość
Na szczęście mnie nikt nie zmusza. A na nieszczęście już go widziałam na necie ;) I tu nie chodzi w ogóle o to czy ja oglądałam czy nie, tylko chodzi o to że jego ustawiona wygrana miała na celu manipulowanie ludzmi, chodziło o propagowanie dewiacji, o uznanie jej za normę i z tym się nie zgadzamy.Wygrał jedynie dlatego (dzięki temu) że jest transem i ma ''szerokie plecy''w zw z tym a nie dzięki umiejętnościom wokalnym. Niczyja wina nie jest choroba, ale niewątpliwą winą jest walka o to by zboczenie zostało normą.I o tym tu mowa.

Gość gość
Czy o prawdzie może decydować głos większości? A nawet nie większości, tylko bardziej wpływowych? Normalny człowiek, o normalnej, heteroseksualnej orientacji zupełnie naturalnie odbierze geja czy transwestytę jako chorobę i odchylenie. I prawidłowo. Mogę ich tolerować, ale nie uznam ich za zdrowych, i kropka.

Gość Schneckke
Na Eurowizji wyszło, że ojoj, biedny gej i transwestyta, trzeba mu dać na siłę pierwsze miejsce, bo przecież ma prawo śpiewac, ojojoj, biedactwo. Kurna, niech śpiewa, jak będzie mu szło, to niepotrzebne będą jarmarki z nagrodami na siłę

Gość gość
Ustawiona nagroda ? tylko prostak moze cos takiego wymyslec :(

Gość gość
Homofobia to w Polsce choroba spoleczna :( przykre :(

Gość gość
Jasne że ustawiona. Tylko prostak tego nie wiedział ...

Gość gość
Zawisc zawsze blokuje ludziom rozum .

Gość gość
niektórzy mają zablokowany z natury jak widać ...

Gość gość
Jak ktoś krytykuje KK albo jakiegoś polityka albo ZUs to też z zawiści wg Ciebie no nie? Jakiż Ty masz słabiutko funkcjonujący rozumeczek ..:O Może bierz jakiś ginko biloba? Choć nie wiem czy to pomoże na rozruch..

Gość gość
'

Gość gość
Zlosliwy czlowiek to czowiek nieszczesliwy :O moze sama sobie cos bierz zamiast radzic innym :P

Gość gość
skoro tak to Ty też musisz być nieszczęśliwa bo tu złośliwościami sypałaś jak z rękawa ..