Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanananan

DZIEWCZYNY czy zdazają wam sie "cipne bąki" podczas seksu?

Polecane posty

Gość Załamanananan

Wczoraj miałam seks z facetem i tak mi wstyd bo słychać było takie jakby pierdy ale to z cipki wychodziło i to mimowolnie, nie mogłam tego powstrzymać ani w żaden sposób nad tym zapanować.... FAcecei co sadzicie o takich sytuacjach, czy to przede wszystkim normalne??? Strasznie mi głupio teraz , mój facet niby udawal jakby nigdy nic ale wiem ze slyszal i tak głupio.. ;/

Gość gość
To nie baki tylko facet C***enisem powietrze wtloczyl. A to nie miejsce na powietrze wiec wyjsc tez musi. Moj facet wie ze to nie baki wiec nawet nie zwraca na to uwagi

Gość gość
A co w tym głupiego? Każda tak miała na bank. Jedynym wyjściem jest zmienić pozycje wtedy przestaniesz pierdziec cipka. My z mężem zawsze sie śmiejemy albo nie zwracamy na to uwagi.

Gość Załamanananan
Widzisz ale ty z mezem już nie masz jakgdyby nic do ukrycia, nie ma miedzy Wami barier .. A ja mam faceta od 5 miesięcy, od niedawna rozpoczelismy zycie seksualne i trochę tak dziwnie mi z tym , taki wstyd!

Gość gość
Dokładnie to normalne, nie masz się czego wstydzić.

Gość Anita17
Pogadaj z nim o tym

Gość gość
Ty chyba za młoda jesteś i niedojrzała do uprawiania seksu, skoro się q wstydzisz fizjologii. Przy niektórych pozycjach i dużym nawilżeniu pochwy pi prostu tak się dzieje. Skoro Ci to przeszkadza to nie uprawiaj seksu.

Gość gość
Załamana musisz sobie zrobić odpowietrznik najlepiej do pępka, bo do tyłka nic to nie zmieni, nadal bedziesz pierdziała :P

Gość gość
hehehe to norma :) podczas seksu czasem nie słychać, ale jak idę na wc się pozbyć żołnierzy, to dopiero zdarzają się pochwowe koncerty.

Gość gość
Głupoty gadasz, zwyczajne pierdzenie to też fizjologia a to przecież nie powód żeby to robić przy drugiej osobie w trakcie posiłku czy samochodzie :P

Gość gość
18.06. Tak ale nad pierdami o*****wymi panujesz, a nad pochwowymi nie.