Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CC a zmiana DNA

Polecane posty

Gość gość

Serio cc zmienia DNA dziecka? Przeraziłam się trochę, a planuję mieć cc... Napiszczie coś więcej, proszę... czy to znaczy, że DNA zmieni sie na tyle, że partner tak jakby nie będzie biologicznym ojcem a ja biologiczną matką...????

Gość gość
powiedz, skąd wytrzasnęłaś takie rewelacje?

Gość gość
J/e/b/n/i/j się w głowę ale tak porządnie:O

Gość gość
Boże! Widzisz i nie grzmisz...

Gość gość
A co ma k/u/r/w/a piernik do wiatraka?Uzasadnij dlaczego miałoby się zmienić?

Gość gość
kiedyś cos tam jacyś naukowcy palnęli, nigdy tego nie potwierdzili, a autorka siedzi i kombinuje

Gość gość
hehe :) i dlatego co niektórzy mądrzejsi tu wchodzą :P można się nieźle pośmiać :P

Gość gość
ale jazda. To prowo :)

Gość gość
na kturyms temacie ktos tak pisał i mnie to przeraziło nieźle, bo to znaczy, że geny będą jakby nie moje, nie??

Gość gość
weź sie puknij dziewczyno w głowę, poczytaj o tym, czym jest dna, to może ci się rozjaśni

Gość gość
ło matko, autorko zlituj się . Jesteś w ciąży? Jeżeli tak, to współczuje już twojemu dziecku.... Bez komentarza :( Lepiej kup sobie słownik ortogr. i poćwicz trochę pisownię :)

Gość gość
mówili o tym w tv i radio jakieś 5 lat temu

Gość gość
dla dziecka autorki taka zmiana genów była by bardzo korzystna :P może ma mądrzejszego tatusia

Gość gość
Kurde dzięki dziewczyny, troche może panikuję, ale mam swoje powody, bo gdyby to DNA sie zmieniło, to partner może zażądać testów na ojcostwo i wtedy będzie na 100% pewny, ze dziecko nie jego, bo już mi to wypomina na każdym kroku chociaż ja wiem, że jego, tylko gdybym miala cc i to by się zmieniło, to chyba bym się załamała.

Gość gość
Dziewczyny, jeżeli nie macie wiedzy na jakiś temat to nie zabierajcie zdania, bo robicie z siebie idiotki, w dodatku M A T K I...

Gość gość
A co wy tak obrażacie? Nie ma to jak dowartościować się na wieczór i pojeździć sobie na jednym temacie co? Kompleksiaczki jedne. Autorko ja też kiedyś czytała artykuł na temat o którym piszesz ale nie bardzo w to wierzę. Jak masz zaplanowane cc to spokojna głowa, tyle dzieci rodzi się zdrowych własnie przez cięcie a z przelicznymi komplikacjami przez sn , włącznie w krwiakami wewnątrzczaszkowymi więc naprawdę się niczym nie martw.

Gość gość
tak, owszem padła taki temat kiedyś, ale to nie oznacza zmiany dna w takim wymiarze, o jakim pisze autorka, bo to jest niemożliwe

Gość gość
padnę za minutę , ale bezczelne prowo :(

Gość gość
nie bezczelne prowo, tylko pytam czy coś wiecie, nie każdy musi być profesorem i wszystko od razu wiedzieć i jeśli ktoś zadaje pytanie na temat który ja znam to po prostu piszę co wiem na ten temat a nie obrażam. i tak jak napisałam to jest dla mnie b.ważne ze względow takich, że wtedy partner uzna, że dziecko jest nie jego, a ono jest jego na 100%

Gość gość
autorko, proszę : nie kompromituj się . Czy ty net masz od wczoraj ?

Gość i co sie tak rzucacie jak nie
wiecie o czym ona pisze prosze poczytajcie troche to sie przestaniecie madrowac http://odkrywcy.pl/kat,1013261,title,Cesarskie-ciecie-zmienia-DNA-dziecka,wid,11266061,wiadomosc.html?smg4sticaid=612be3

Gość gość
taaaaaaaaaaaaaa

Gość gość
Ty też poczytaj, a potem doucz się co to jest struktura dna i dlaczego nawet jeśli zachodzą zmiany takie, jakie sugeruje ten artykuł to żadną miarą nie może to spowodować, że np. tatuś nie będzie tatusiem.