Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Az niewiarygodne ze tyle starych facetow mieszka z rodzicami

Polecane posty

Gość gość
Ja akurat pracuję w Niemczech, więc pracę w wawie mam gdzieś, też zastanawiałem się kiedyś nad wyjazdem z wawy, ale gdzie ty w małym miasteczku znajdziesz pracę? W PL przecięty człowiek nie zarobi sam na mieszkanie, bez finansowej pomocy rodziców, lub kontaktów które pomogą w zdobyciu dobrej pracy tylko nieliczni sobie radzą... no chyba że kredyt, ale to samobójstwo. A ceny mieszkań i nie tylko mieszkań są dużo za wysokie (w stosunku do wynagrodzeń), każdy o tym wie.

Gość gość
W małym (60-80 to nie takie małe) mieście o pracę nie jest trudniej niż w wawie, a mieszkania są dużo tańsze. Jakiej pracy jest w wawie więcej: urzędnicy, w mediach, w korporacjach, czyli po mojemu wszystko straszna praca, może dlatego w wawie ludzie są tacy mniej mili, bo wiele ludzi wykonuje pracę opartą na złych emocjach, wyzysku, podległości służbowej.

Gość gość
claude speed kolejna żałosna picza co myśli że jestem prawikiem ha ha x Claude kobiety na kafe każdego kto im nie przytakuje mają za prawiczka. One tak nienawidzą prawiczków za bycie prawiczkami to objaw prawiczkofobii wszędzie widzą prawiczków

Gość gość
Ludzie w wawie są mniej mili, bo tyrają całe dnie za grosze, a i tak ledwo im do pierwszego wystarcza ;) zresztą to tyczy się całej Polski. Na szczęście żyjemy w Europie, więc jak ktoś ma możliwość, to radzę wypieprzać z tego kraju. Pracując na zachodzie chociażby na kasie w markecie, można myśleć o jakiejś przyszłości, zarabiając marne 1600 euro stać człowieka na wynajęcie mieszkania, opłaty, jedzenie (w sumie jakieś 1000 euro), więc 1/3 pensji zostaje w kieszeni :)

Gość seniorita catalina
tyle dają d**y że aż stać je na mieszkania ha

Gość gość
moim zdaniem w wawie ludzie są mniej mili, bo wielu z nich wykonuje właśnie prace w miejscach gdzie jest nienajlepsza atmosfera: urzędy, korporacje, media.

Gość gość
"tyle dają d**y że aż stać je na mieszkania ha" x policz sobie ile mogą zarobić tzw. uniwersytutki, średnio 200zł/h x 5 klientów dziennie i już mają 1000zł dniówki ;) żyć nie umierać... że też urodziłem się facetem, pech to pech :/

Gość gość
Większość warszawiaków pracuje w sklepach, magazynach, w usługach, itd... to mit że tutaj każdy ma pracę biurową i zarabia grubą kasę.

Gość gość
nieroby!