Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

katar od dwóch MIESIĘCY

Polecane posty

Gość gość

moze tpo nie ten dzial ale spróbuję. już drugi miesiąc trzyma mnie katar, ale jakis dziwny - tylko w jednej dziurce i do tego w ogole nie spływa, dopiero jak dmucham to wylatuje taka jakby kula z tej jednej dziurki.. isc z tym do lekarza?? to moze byc jakas alergia?? nie bylam nigdy na nic uczulona

Gość gość
możliwe że alergia idź do lekarza, może dostaniesz skierowanie do alergologa

Gość gość
dodam ze te 2 miesiące temu bylam przeziębiona, mialam katar i kaszel - no i ten katar tak zpostal i nie mija. wniczym nie przeszkadza, wlasciwie często nie czuję że tam jestale jak dmucham to kulka wylatuje...

Gość gość
może być alergia ale mogą też być np. zatoki. Zatokowy katar jest gęsty i trudny do wydmuchania. Do tego często występuje jednostronnie (kiedy jedna zatoka jest zainfekowana).

Gość gość
nie mam proble,mu z wydmuchaniem..

Gość gość
miałam podobnie zbagatelizowałam i teraz mam spore problemy z zatokami nie potrafię ich wyleczyć ciągle się wraca radzę iść do laryngologa czym prędzej.

Gość gość
a mozesz powiedziec czy tez częśto boli Cię gardło?? mi wystarczy chłodniejsze powietrze i juz czuję że cos sie dzieje

Gość gość
źle doczytałam- napisałaś, ze nie spływa- i ten zatokowy często nie spływa bo jest właśnie gęsty

Gość gość
ja jeszcze do tej pory noszę apaszkę lub cokolwiek na szyi bo jakiś wiaterek a ja mam ból gardła i zawalone zatoki

Gość gość
a jak radzisz sobie z tym katarem? jakies leki???

Gość gość
Ja mam przewlekłe problemy z zatokami - główne objawy to ból głowy i zatkany nos - może to właśnie to? Pomaga mi Metafen zatoki - prócz przeciwbólowo to działa także odtykająco na nos właśnie.