Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zapobiec gorączce ?

Polecane posty

Gość gość

Mała dzisiaj była normalna, pod wieczór bolało ją gardło, zasnęła, a obudziła się ze stanem pod gorączkowych- 37 i pół, dałam jej syrop na zbicie gorączki. Co robić, co kupić w aptece bez recepty, żeby temperatura nie wzrosła ?

Gość gość
Kochanie udaj sie z mala do lekarza na doraźna czy cos. Jedne leki moga pomoc przy goraczce dzieck inne nie zawsze . Ile corci ma lat ?

Gość gość
Musimy jakoś przeczekać do rana. Mała ma 2 latka. Może to moja wina że nic nie zauważyłam. Brakuje mi instynktu macierzyńskiego, wychowuje małą dopiero od roku.

Gość gość
Nie twoja wina dziecko ma prawo zachorowac . i z przyczyn naturalnych nie zauwazysz kiedy zapoci sie wiatr lekko zawieje i nawet nie wiadomo kiedy . Kolezanka dziecku nie zakryla buzki (kilku miesiecznemu) przy wietrze wyszli dziecko bylo zgrzane nie otulila pieluszka bo nie wiedziala i dziecko zapalenie pluc mialo naszczescie jest okej jest zdradza piekna dziewczyna teraz . Przeczekajcie do rana jak goraczka nie zejdzie udajcie sie do lekarza to jedyne rozwiazanie bo podawac leki na sile tez nie jest dobrze mlody organizm faszerować kazdym lekiem .

Gość gość
Choroba nie zaczyna się z minuty na minute. Mogłam zauważyć, że jest inna, dzisiaj spała dłużej w dzień to mogło też coś oznaczać.

Gość gość
I jak dzisiaj ?

Gość violka_fasolka
syrop za zbicie gorączki podaje sie od 38,5*C,Jak ją gardło boli to może to być angina, do lekarza :)

Gość gość
Byliśmy u lekarza. Mała ma szkarlatyne.