Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do mam co sporo schudły

Polecane posty

Gość gość

Jak jest u was w takim przypadku z wymianą garderoby? Wymieniacie wszystko na raz czy przerabianie? Od 1 stycznia do dzisiaj schudłam 15 kg Z rozmiaru 42 do 36-38. No mam w zasadzie wszystkie spodnie sukienki, spódnice do wymiany. Bluzki to jeszcze mniejsza bieda. Wszystkie ciuchy na lato z tamtego sezonu a obkupilam się wtedy nieźle wiszą. Cześć mogę przerobić ale cześć nie. Czy wy Wymieniacie całość garderoby. Przeraża mnie to bo to kupa kasy, ubrania i bielizna (biust zlecial z D/E do dużego B).

Gość gość
Ja przed ciążą nosiłam 38/40 (zależy co), po wróciłam do starej wagi poniżej 60 (173cm), noszę 36 (rzadziej 38) i noszę niektóre stare rzeczy. Czasami są po prostu luźniejsze. Na bieżąco kupuję mniejsze ciuchy ale nie za dużo bo wiadomo przytyć można szybo. Powyciągałam też z dna szafy ciuchy odłożone rok temu jako 'za małe'.

Gość bkt
ja schudłam prawie 20 kg, wymieniam na bieżąco i z radością wracam do ciuchów sprzed 2 ciąży:D a jestem po 3 porodzie:)

Gość gość
Gratki:) fajnie,że wzięłaś się za siebie:)nic nie kombinuj z tymi rzeczami bo nie wiadomo czy znów nie przytyjesz i będzie kolejny problem.Lepiej kupuj mniejsze na bieżąco