Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr ThOomas

życie jest takie smutne i bez sensu gdy jestem sam

Polecane posty

Gość Mr ThOomas

Niby jestem wolny, nic nie muszę, nie mam zobowiązań ale co z tego jak na dłuższą metę nie czuję szczęścia. Myślę że każdy potrzebuje drugiej osoby do szczęścia, nie ważne co mówi nie uwierzę że można być całe życie samym i szczęśliwym. Fajnie jest mieć kogoś kogo kochasz, dla kogo warto się starać a nawet poświęcać, wtedy czujesz że żyjesz a nie jedynie pracujesz i egzystujesz z dnia na dzień :(

Gość a tak typowa polka
Wiem co masz na myśli :(

Gość gość
Tak Ci się tylko wydaje :) tylko dlatego, że Twój mózg tworzy jakieś iluzje dotyczące tego, że potrzebujesz do szczęścia drugiej osoby. Jeśli sam ze sobą nie potrafisz być szczęśliwy, nie będziesz także z drugą osobą. Naucz się czuć szczęście będąc samotnym bo nikt nie spowoduje, że poczujesz szczęście. Szczęście nosisz w sobie, trzeba umieć je uruchomić a nie oczekiwać, że spowoduje to jakaś osoba. powodzenia :)

Gość Mr ThOomas
Tylko jak według ciebie mam się tego nauczyć?

Gość gość
claude speed x Twoje posty przewijają się przez wiele tematów, jest w nich tyle goryczy, jak byś miał jakiś żal do kogoś, za coś, nie wierzę ci że jesteś szczęśliwy.

Gość Mr ThOomas
To że potrafię, w przeciwieństwie do ciebie ubrać w słowa co mnie trapi nie czyni jeszcze ze mnie c***y 😴

Gość gość
05.14 [zgłoś do usunięcia] Mr ThOomas Tylko jak według ciebie mam się tego nauczyć? x Musisz nauczyć się czerpać radość z tego co masz i nie tęsknić za tym czego nie masz. Bardzo polecam przeczytać książkę Anthony de Mello "Przebudzenie", uzmysłowisz sobie gdzie tkwi Twój błąd w postrzeganiu rzeczywistości i dowiesz się czym jest szczęście. Jest do ściągnięcia z netu.

nie czyni jeszcze ze mnie c***y x ale masz taki charakter .... wiele tematów, jest w nich tyle goryczy, jak byś miał jakiś żal do kogoś, za coś, nie wierzę ci że jesteś szczęśliwy. x wydaje ci się

Gość Mr ThOomas
ale masz taki charakter x wydaje ci się