Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 18 lat i jestem w ciazy...

Polecane posty

Gość gość
Wiec chlopak juz wie. Zachowal sie naprawde w porzadku, nawet sie ucieszyl, powiedzial, ze damy rade i postanowilosmy, ze przeprowadze sie do niego. Bedzie dobrze, teraz jestem naprawde optymistycznie nastawiona do tego wszystkiego ;)

Gość gość
On ma prace, mieszka sam bez matki i ma oszczednosci. Ja tez poki co mam prace, poradzimy sobie ;). A ja glupia rwalam wlosy z glowy jakby tragedia zyciowa sie stala, nie ja pierwsza i nie ostatnia :)

Gość gość
z tymi studiami to bym poczekala, masz rodzic styczen/luty a to najgoretszy czas na studiach, kolokwia, potem egzaminy a ty nie podejdziesz do egzaminow i I semestr mozesz oblac a do tego nie wiesz jak bedzie sie czula w III trymestrze ciazy. no ale masz jeszcze na to czas,zapisac sie na studia mozesz do pazdziernika daleko, wtedy zobaczysz jak sie czujesz,czy dasz rade.

Gość gość
Bede sie starala zaliczyc ten pierwszy semestr, nie chce zmarnowac calego roku albo nawet poltora. Jakos sobie dam rade, pogodze to wszystko. Nie ma sily, jestem dobrej mysli :).

Gość gość
jak mozna pisac, ze tylko ona wpadla. Wpadli oboje!!! I jak 30 latka moze pisac, ze zazdrosci 18 latce wpadki? Nie rozumiem takiej postawy chocby nie wiem co. Tu nie jest o tym temat. Autorko, widze, ze chcesz zatrzymac ciaze. Zycze Ci wiec duzo szczescia i zdrowia. Oraz aby wszystko ulozylo sie pomyslnie dla Was!!! Ignoruj glupie komentarze, gdzie pisza o Twojej winie. Seks ma sie we dwojke...:) Wszystkiego dobrego!

Gość gość
Pewnie, ze to nie tylko moja wina. Nasza wspolna, oboje uprawialismy seks i wiedzielismy jakie moga byc konsekwencje.