Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmen24

Czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość carmen24

Witam,mam problem,ktory nie daje mi spokoju. Moj maz jest strasznie dziwnym czlowiekiem. Jestesmy malzenstwem od kilku miesiecy. Od samego poczatku znajomosci wiedwialam,ze ma trudny charakter ja z reszta tez mam. To ja w naszym zwiazku jestem bardzej uczuciowa,to ja najczesciej inicjuje drobne czulostki w ciagu dnia na ktore on odpowiada ale nie zawsze. Od kilku tyg. zmienila swoje postepowanie i daje tyle ile dostaje czyli o wiele mniej niz bym chciala czy potrzebuje. Moj maz ma za soba dlugi toksyczny zwiazek,ktory wiem,ze zrujnowal mu psychike. On mi kiedys powiedzial,ze nie jest nauczony czulosci ani rozmowy gdy jest potrzeba. On tez ma irytujace sposoby zartowania np. klepanie w tylek-czego nie cierpie. Czasami tez celowo probuje wzbudzac moja zazdrosc,co doprowadza mnie do szalu,ale staram sie nie okazywac tego. Codziennie mowie mu ze go kocham on czasami milczy na moje wyznanie. Zastanawiam sie czy on mnie kocha,bo nie rozumiem jak mozna kochac nie okazujac czulosci takiej jak buziak czy przytulenie.

Gość gość
a jak mozna kochac, kazywac czulosc i jednoczesnie oklamywac , oszukiwac ta osobe , krzywdzic... ***** co masz na mysli ze on ma za soba toksyczny zwiazek ? zwiazal sie wczesniej z TOKSYCZNA KOBIETA - czy to Twoj maz byl jednak TOKSYCZNY ???

Gość carmen24
On zyl z kobieta,ktora byla toksyczna. Zakonczylo sie to tym ze zdradzila go z jego kolega.