Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znerwicowana żona

Boże jaki miałam sen !!!!! co on oznacza ??? matko boska

Polecane posty

Gość znerwicowana żona

Za 2 miesiące mamy wesele, wszystko przygotowujemy i w ogóle.. dzisiaj mi się śniło, że nasze wesele jest jutro, że nie zdążyliśmy zaprosić gości, że mąż nie wziął sobie wolnego a ja nie odebrałam sukni- a pracownia zamknięta. Moi rodzice stwierdzili, że nie będą niczego przesuwać, ubrali mnie w komunijną sukienkę, która była za kolana, nie było mojego męża bo był w pracy i przez telefon ze mną rozmawiał przy ołtarzu... a na nasz ślub przyszli tylko nasi rodzice,bo nikogo nie zdążyliśmy zaprosić. Obudziłam się cała spocona i nie wiedziałam co robić....

Gość gość
To normalne ze przed slubem masz takie sny, ja tez takie mialam, albo ze szlam spozniona na slub, padal deszcz a suknia byla cala w blocie, snilo mi sie tez ze mialam czarna suknie slubna, inny sen to ze sala weselna zapomniala o nas i nic nie przygotowala, jeszcze inny ze nie mialam fryzury slubnej i poszlam w beznadziejnch wlosach, moglabym tak w nieskonczonosc bo podobnych snow mialam dziesiatki:-) glowa do gory

Gość znerwicowana żona
noo właśnie jakiś czas temu śniło mi się, że poszłam do ślubu w sraczkowatej za krótkiej sukni... wszyscy do mnie podchodzili i mówili, że brzydszej nie widzieli... masakra jakaś. .. to chyba jakaś paranoja przed ślubna :D

Gość gość
masz lęki, że coś pójdzie nie tak :P mi się ostatnio śniło,że nie kupiliśmy obrączek (ślub za niecałe 3 tygodnie) :P

Gość gość
ech temat na forum WESELNE , no chyba ześ panna w ciąży albo już z dzieciakiem :)

Gość gość
nie wiedziałaś co robić? Wziąć prysznic jak się tak mocno spociłaś :) Proste jak budowa CEPA :)

Gość padam ze śmiechuuu
co to jest cep?

Gość gość
Mi się śniło znów, że już była godzina wyjścia do kościoła a ja nie miałam sukni bo nikt jej nie odebrał i miałam mega przetłuszczone włosy :p