Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

połóg i krwawienie

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie, jestem dwa tygodnie po porodzie, krwawienie najierw było normalne, potem szybko ustawało i prawie i nagle wstając z Małą z fotela poczułam jak się ze mnie zaczyna znowu lać krew. i tak widzę drugi dzień mocniejsze krwawienie ( a już prawie ustąpiło wcześniej) i do tego raz na jakiś czas skrzep krwi mi wyleci. czy to normalne? czy tak powinno być? czy możliwe że to krwawienie raz ustaje raz się wzmaga? kurcze, to moja pierwsza ciąża była i kompletnie zielona jestem....

Gość gość
To normalne. Krwawienie nie ustaje, poprostu w niektorych pozycjach krew nie wyplywa tak nagle, poza tym ma czasem inna konsystencje, albo jakis skrzep "zatyka" wylot i sie troche krwi zbiera w srodku, po czym wyplywa, kiedy skrzep przepchnie sie przez szyjke. Nie martw sie , poki krew nie jest bardzo ciemna, prawie czarna, a zapach normalny wszystko jest ok

Gość gość
To całkiem normalne.

Gość gość
wygląda na prawidłowe plamienie, obserwuj, ale na tym etapie może być i silne krwawienie i skrzepy

Gość gość
to zupełnie normalne, ja krwawiłam jakiś miesiąc po porodzie, a póxniej jeszcze przez kilka tygodni miałam brązowe,póxniej żółte upławy.osłonowo brałam provag żeby nie dołapać infekcji ale wszystko goiło się ładnie. Taki mocniejszy "wypływ"można odczuć szczególnie jak się karmi piersią bo wtedy kurczy się macica...

Gość gość
ja tak miałam 6 TYGODNI :(

Gość gościówa ówa
ja krwawiłam prawie 5 tygodni po porodzie, miałam cesarkę. okres wrócił gdy mała skończyła 3 miesiące. nie martw się, wszystko z Tobą w porządku ;)