Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedziałam mojemu Chłopakowi ilu partnerów seksualnych miałam a on się zdziwił

Polecane posty

Gość gość

Powiedział tylko "No trudno" "Bardzo Cię kocham" a ja wtedy odpowiedziałam mu, że się tego wcale nie wstydzę. Wydawał sie byc odrobinę zmartwiony. Dziwne to strasznie

Gość gość
k***a :o

Gość gość
Ale że co "k***a"? To w moją stronę czy ogólnie ocena sytuacji?

Gość gość
O czymś takim nie myślę:) Poprostu jestem zdziwiona jego reakcją, moi poprzedni faceci jak się pytali to też się im przyznawałam. Nie wstydzę się tego za bardzo. Jemu też powiedziałam bez ogródek ale tutaj reakcja była rozczulająca. Mial taką śmieszna minę:) Biedaczek powiedział "No trudno, bardzo Cię kocham". Dzisiaj przyniósł mi kwiatki i podziękował za szczerośc a ja przecież z zasady nie okłamuję ludzi i nie wiem czemu miałoby byc inaczej. Niemniej jego reakcja dziwna, że aż tak sie takim drobiazgiem przejął

Gość gość
czy 45 to dużo ?

Gość gość
ale mile ich mialas? pdoziel sie z nami

Gość gość
no napisałam

Gość gość
Mam 20 lat i miałam 6 partnerów. W sumie, pierwszego miałam w wieku 14 lat i tak jakoś poszło. Nie wiem czy to dużo tych partnerów czy mało ale z każdym świadomie poszłam do łóżka. Oczywiście z zabezpieczeniem.

Gość gość
0/10 paszła won do garów głupa bździągwo 🖐️

Gość gość
w sumie jakby dodać tych co pchali mnie w okreznicę to by jeszcze paru można doliczyć. Wiecie najpierw anal później waginal

Gość gość
bo ten cie kocha a tamci chcieli tylko p********* dla mnie to twoja reakcja jest dziwna nie jego a ty jeszcze mu dowalilas,ze sie tego nie wstydzisz,ze to normalne. pewnie facet zacznie sie zastanawiac nad zwiazkiem.