Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CHRZCINY Z WÓDKA CZY BEZ

Polecane posty

Gość gośćop
U nas był alkohol zarówno wino jak i wódka. Były to niewielkie ilości ale były i nie widzę nic w tym złego. Nikt się nie upił wszystko było kulturalnie tak jak powinno być.

Gość gość
Też mieliśmy taki dylemat, stanęło na winie i było bardzo dobrze. To Wasza decyzja, co ma do tego tesciowa? Ja nie pytałam czy mogę wyprawić chrzciny bez wódki. Jak się będzie czepiać, to powiedz że ona swoim dzieciom robiła przyjęcia po swojemu, a Ty zrobisz po swojemu i tyle. Nie ma się co przejmować takimi p*****lami :)

Gość gość
Na prawde, niektórzy to sie nie potrafia obejsc bez alkoholu...Ja rozumiem, wesele chociaz i tu odchodzi sie od alkoholi ale chrzciny, komunia...Nieeee

Gość gość
No naprawdę, niektórzy nie potrafią zrozumieć, że alkohol to nie jest ciemna strona mocy i że można, a nawet wypada przy ważnej okazji podać dobre wino. Ale pewnie ty jesteś z domu, gdzie albo wóda litrami i towarzystwo pod stołem, albo nic, zgadłam?

Gość gość
jasne! najlepiej, żeby gości nic nie pili i nie jedli, posiedzieli z pół godziny a prezenty dali za co najmniej 1000zł od łebka, co?

Gość gość
wszystko było, wódaka, wiono i piwo, bo robiliśmy na świeżym powietrzu, to miło było. Perła przy takim gorącu to sama przyjemnosc

Gość gość
Bez, bylo wino i piwo po kawie a przed kolacja. Bylo fajnie. Na żadnych imprezach dzieci nie ma wodki. One nie pija to starzy tez nie musza

Gość gość
U nas imprezka była w restauracji, ze względu na późną porę ( nie pamiętam dokładnie ale chyba dopiero o 18.00 było w kościele czyli gdzieś po 19.00 na sali) każdy się najadł wypił pare kieliszków wódki -ten co chciał oczywiście i koło 22.00 było po imprezie. Nikt się nie upił z resztą wódka była domowej roboty i w takiej ilości, że nie było czym się upić. Co do komunii byłam na jednaj komunii gdzie po obiedzie było wino i tu też bez szału chyba ze 3 butelki, piły może ze 2-3 osoby i to bardzo kulturalnie. Przecież każdy zdaje sobie sprawę, że to nie impreza cało nocna gdzie można pić i tańczyć tylko, że są dzieci na takiej imprezie i należy się jakoś zachować. A ktoś kto upija się na chrzcinach czy komunii to cóż nawet nie wiam jak nazwać taką osobę ale jest to conajmniej niesmaczne....