Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika00019

Spływ Kajakowy Rzeka Biała na Pomorzu

Polecane posty

Spływ Kajakowy - Rzeka Biała na [Pomorzu] Wybieram się z Rodziną na spływ kajakowy, tylko szukamy odpowiedniej firmy która by nam pomogła w realizacji? Mam do was pytanie/a: Gdzie można znaleźć odpowiednią firmę ? Jakie Mogą być ceny ? Ilość osób 6 po 2 na kajak. Zależy nam aby kajaki były odpowiednio wyposażone, bezpieczne - to najważniejsze i nie przeciekały.

Gość Bernadeta99229
Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo to moim zdaniem każda firma powinna tego przestrzegać. No mniejsza z tym. Przepytałam znajomych i spora ilość poleca firmę z Przechlewa "kayaks" bardzo znana, lubiana i pozytywna firma. Potrafi dobrze rozporządzić wyjazd, spływ i zaoferować dogodne warunki współpracy. Wykwalifikowany zespół, fotograf, wszyscy mili i młodzi z ogromnym uśmiechem przyjmują każdego klienta. Znakomity sprzęt który za każdym razem jest sprawdzany.

Gość Krzysiekzwawy
Sprawdziłem ofertę Kayaks i przyznam że mają bardzo ciekawą ofertę. Porozmawiam z żoną i się pewnie wybierzemy na jakiś spływ ;-)

Gość annniiiuuiuuusia
Kto się wybiera ? na jakiś spływ ? osobiście mam obawy bo zaczyna padać znaczy pada non stop, warto ?