Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy same w domu

Polecane posty

Gość gość

Maz wlasnie wyjechal na tydzien z domu, pierwszy raz zostaje sama z synkiem trzymiesiecznym w domu. Wiadomo, wiele matek jest samotnych albo z mezami zagranica. Jednak jestem troche zestresowana, czy sobie poradze, a raczej musze sobie poradzic, boje sie, ze jesli maly bedzie plakal, to go nie bede potrafila uspokoic. Poza tym smutno troche, pusto, gotowac dla siebie samej itd.

Gość gość
Nie potrafisz uspokoić własnego dziecka?Co za niemota:O

Gość gość
Mam syna 3miesiecznego i corke 4letnia, maz prauje delegacji i wraca tylko na weekend. Radze sobie

Gość gość
W sumie chcialam zalozyc lajtowy watek do pogadania, bo czuje sie troche samotna

Gość gość
dasz radę ja 14 mc sama z synkiem, mąż pracuje 8-21 z dojazdami nie ma go w domu ciągle, i dwa weekendy w mc. Przychodzi mały śpi wychodzi to samo czasem mały się budzi jak wychodzi i tyle wszystko robię sama, a od wtorku wracam do pracy tatus będzie cały dzień raz w tyg w domu już sie boje jak on ogarnie to wszystko

Gość gość
autorko idz do pracy! nie bedziesz sie nudzic

Gość gość
Starych nie ma, chata wolna. Oj, będzie bal! Pewnie młodym małżeństwem jesteście, skoro nie widzisz plusów. I te gotowanie... A po co gotować dla siebie? Masz "z bańki"!

Gość gość
Do pracy chetnie bym poszla gdyby nie to, ze trzymiesieczny, dzieckiem kto sie musi opiekowac i to juz jest praca na etat. W dodatku dorabiam a domu i to tez jak pol etatu, to mnie tez martwi, bo zazwyczaj maz a tym czasie opiekowal sie dzieckiem.