Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkad odeszlam on sie stacza,co robic?

Polecane posty

Gość gość

Zakonczylam znajomość z mężczyzną,którego chyba jeszcze kocham. Oszukał mnie,sama doszłam do prawdy jak juz się zaangażowałam,więc musiałam odejść. Ale mimo to jeszcze cos się we mnie tli. Zadzwoniłam do niego,pije a nigdy tego nie robił,zrobił burde w klubie, jeździ terenowka po polach pijany. Do pracy prawie nie chodzi, ma swoją firmę,więc ludzie jakoś to ogarniaja. Tylko mnie pyta słowami- dlaczego mnie zostawiłaś?:( Doradzcie co ja mam robić.

Gość gość
Poradzcie pliss

Gość gość
Nic, przeżyje. Pozbiera się. Ale w tedy już się czasem nie pojawiaj w jego życiu.

Gość gość
Martwię się,czy cos głupiego nie zrobi. Nie,nie pojawie się juz w jego życiu.

Gość gość
pijak jest pijak... a pretekst do chlania się zawsze jakiś znajdzie. Jeśli on jest dorosły, popełnił błąd, za który poniósł konsekwencje i nie umie tych konsekwencji przyjąć na klatę - tylko odstawia dziecinadę z jazdą po pijaku to ja bym nawet nie myślała o powrocie. A już na pewno bym go nie żałowała. Dojrzały facet jeśli zrobił komus krzywdę - to te krzywdę naprawia a przynajmniej próbuje. A jak mu tak zależy na tobie to dlaczego skupia się na sobie i swoim cierpieniu?

Gość gość
Dzięki, potrzebne mi są takie wpisy od Was. Ja głupia się jeszcze martwię.:( Masz rację. Dorosły facet, jak dzieciak:(

Gość gość
nie jak dzieciak tylko jak szantazysta to sie nazywa szantaz emocjonalny

Gość gość
gdyby się dobrze bawił, odnosił sukcesy, znalazł fajną kobietę na twoje miejsce, to miałabyś do niego dużo więcej szacunku

Gość gość
Pewnie tak,ale on nie dzwonił,tylko ja to zrobiłam aby się upewnić, ze juz się pozbueral. A tu słyszę, ze mówi ok.ale jest pijany i słyszę, ze prowadzi.:(

Gość gość
polecam bardzo fajna ksiazke: szantaz emocjonalny doskonala lektura

Gość gość
no a jaką ta lektura daje receptę, na to żeby koleś nie zrobił sobie krzywdy?

Gość gość
a co ty jego niańką byłaś? I jak odeszłaś nie ma go kto pilnować?

Gość gość
Myślę, ze się pozbiera, tez tak mnie zapewniał. Ale czemu tak reaguje? Ja muszę się trzymać, po tym kłamstwie, które wykryłam i po mojej decyzji, że muszę to skończyć. Muszę chodzić do pracy i normalnie funkcjonować, on nie może? Może jakiś mezczyzna się wypowie. Jest tyle w dobrej syt., ze ma dobrze prosperującą własną działalność.

Gość gość
Nie, nie byłam żadną nianka. To on mnie wspierał, wydawał się taki silny emocjonalnie. Az dziw, ze się tak posypał.

Gość gość
a tzo cie dziwi? pozdrawiam Hillary

Gość gość
wtakim razie jego rpoblemem nie jest to że ciebie nie ma. Tylko to że nie umie przecierpieć że ktoś go zostawił. Ma terenówke wiec jakoś tam sobie radzi finansowo, miał kobiete która się opiekował dla której był twardzielem. W dodatku zgrabnie ją wmanewrował że uwierzyła w jego kłamstwo. Wszystko piknie. a tu nagle okazało się że nie był taki zayebisty jka się mu wydawało. Siadło mu ego i musi to przeboleć. Inaczej prosiłby zebys wróciła a nie pytał dlaczego odeszłaś.

Gość gość
przejdzie mu...

Gość gość
Powiedział, że rozumie moją decyzję i akceptuje, ale nie może się pogodzić z tym, bo mnie ...kocha nad życie:(

Gość gość
jaaasne zycie jest dla niego stanem niewazkosci bo myslenie mu szkodzi?

Gość gość
Ech,człowiek ze mnie taki uczuciowy i miękki, qle dobrze, że otwieracie mi oczy. Mam miękkie serce, ale i miękką ...

Gość gość
moj ex tez tak mowil , dokladnie tak samo ze kocha nad zycie , w koncu okazalo sie jaki to cham i egoista mowil tez ze kocha nad zycie , z czasem okazalo sie inaczej ... kocha ale siebie i nie mogl przezyc , nie mogl dopuscic tej mysli do siebie ze juz z nim nie jestem bo mial ze mna dobrze, az za dobrze.. ale sie skonczylo , okazal sie zwykla swinia , cham , dran ,egoista itd...

Gość gość
Głupie p***y. Jak nie kumasz to żadne tłumaczenia ci tu nie pomogą. Daj facetowi spokój. A nie teraz stado powalonych bab, będzie mu wkręcić szantaże emocjonalne i inne bzdety książkowe. Odwal się od niego. Sam się pozbiera. I daj mu żyć, może ma szansę poznać kogoś komu nie będzie musiał wycinać żadnych numerów. Ta teraz na forum obrabia mu d**ę. Taka cudowna byłaś ? Teraz już zamiecione. Chyba snisz, że zrobi sobie coś przez ciebie. Jeśli już to jego osobista porażka. Więc nie wywlekaj jego prywatnych spraw na pośmiewisko prostaków z kafe.

Gość gość
ha a moj ex sie pocial jak odeszlam i co zwykly szantazysta i manipulant z psychicznymi problemami dobrze ze odeszlam od niego ..

Gość gość
Puste patałachy, co tam jeszcze sobie zrobili przez was wow. Jakie tępe dzidy.

Gość gość
ha , to chyba oni raczej p*****lnieci zdrowo hahahaha

Gość gość
Szkoda na was splunąć frajerki. Kiście się tutaj forumowe tępaki.

Gość gość
Jak zwykle cholerny trol musi się wetknac, jak ten szczur

Gość gość
Faktem jest, że jeśli się pociął gdy odeszłaś to on miał zaniżone poczucie wartości i ciężko to przeżył, a nie szantażował Cię Szkoda, że gardzicie ludźmi gdy odczuwają ból i strach... Ja jestem kobietą, ale wstyd mi za niektóre Wasze wypowiedzi drogie Panie :(

Gość gość
Jestem takim człowiekiem, że się martwię jednak. Czy powinnam, nie wiem:(

Gość gość
Pomysl, że jak facet zapija rozstanie to tak samo zareaguje na każdy kryzys w życiu. Wyobraź sobie że jesteś jego żoną i np. firma mu bankrutuje, rodzi się chore dziecko, cokolwiek i on zamiast wziąć się w garść pije.