Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkad odeszlam on sie stacza,co robic?

Polecane posty

Gość gość
Nie tłumaczę go, ale pomimo wielu zawirowań nigdy nie koil się alkoholem. Teraz 1 szy raz. Sytuacja tego kłamstwa jego ogromną jest, pewnie dlatego tak się załamał, ale mógł myslec wczesniej co robi.

On Cię oszukał,Ty postanowiłaś odejść.Koniec i kropka.Nie lataj teraz za nim,nie wydzwaniaj i nie zamartwiaj.jest dorosły i się pozbiera.To nie jest Twój problem i im wcześniej to zrozumiesz tym lepiej dla Ciebie.Wielu facetów zamiast ścisnąć poślady to się upija..Olej go i zajmij się sobą.

Gość gość
A skad wiesz, ze pije? Moze akurat zadzwonilas jak mial jakas impreze i tak naprawde on sie bardzo dobrze bawil?

Gość gość
Tak jak pisałam, że prowadził auto w polach,ale kazałam mu wracać i posłuchał o dziwo i wrócił do domu,przez caly czas rozmawiając ze mną. Masz rację J and J nie moja to juz sprawa,ale cos tam się jeszcze we mnie tli:(

Gość gość
no to moze to byl ten jeden raz......i on bardzo dobrze sie bawi, chodzi po klubach itp...

Gość gość
Wiem, ze siedzi w domu, to potw.inf. I pije...jak nigdy dotąd. Nawet od pracowników nie odb.tel.

Gość gość
kup mu jeszcze skrzynke wódki :D :D sie ucieszy :D

Gość bonjour świecie wirtualny
jego sprawa, pije, niech pije. dla ciebie nie przestanie pić. nie łudź się. widocznie to lubi. dla alkoholika pomocy nie ma, on sam musi czegoś od SIEBIE chcieć. nie pomożesz mu choćbyś zamieniła się w złotą sztabkę ważącą 100kg. ty jesteś po prostu od niego uzależniona. a on, jak się już zupełnie stoczy, to może pomyśli logicznie czego tak naprawdę chce. ty mu nie pomożesz. on sobie musi pomóc.

Gość gość
Po czym.stwierzasz, ze jestem od niego uzależniona? Znasz mnie na tyle! Bzdura totalną! To, ze się martwię skoro bylismy jakis czas ze sobą to chyba winno byc normalne? Dla ciebie to.az takie dziwne?

Gość gość
dla mnie to dziwne bo nie jesteś z nim. ODESZŁAŚ, więc zachowaj szacunek chociaż dla siebie.

Gość gość
Myślisz że upija się przez to że odeszłaś?? nie znam dokładnie sytuacji ale wątpię że przez to się upija pewnie lubi pić i tyle a ty dopisujesz sobie jakieś ideologie.

Gość gość
Nigdy nie pił, tyle czasu nawet mając problemy!!! Nagle teraz pije,bo polubił?

Gość gość
Nie róbcie z niego alkoholika. Wiadomo, że się podłamał po rozstaniu. Nic takiego, faceci tak mają. Pozbiera się i będzie ok. A dlaczego ma się dla niej zbierać ? Pozbiera się dla siebie, albo dla innej. Ty będziesz go tylko dołować bardziej. Nie ma nic bardziej głupiego niż wsparcie kobiety, która zostawiła, no proszę was.

Gość gość
Yhm,tak jasne. On nie moze się pozbierać dla innej, no nie moze byc innej. Dlaczego?:( Moze niektórzy się domyślą, ci bardziej inteligentni.

Gość gość
skoro go zostawiłaś to daj mu spokój nie martw się nie stoczy się zaraz znajdzie pocieszycielke mój eks tak się upijał a za miesiąc miał inną i też się bałam że się stoczy a tu proszę jak sobie poradził szybko faceci tak mają

Gość gość
może być inna, ale on dla niej się nie pozbiera bo on musi sam się pozbierać, żeby ta inna była i chciała z nim być nie w poziomie, tylko w pionie. no, może i w poziomie też, ale nie mając przy sobie zionącego wodą ognistą i rzygami faceta. brrrrrrrrrrrrr

Gość gość
a czemu ma niby nie być innej?? bo co myślisz że jesteś taka wyjątkowa??

Gość gość
Nie, ja nie twierdzę, ze jestem wyjątkową. Nie powiem, bo nie muszę. Inteligentni się domyślą, a nie inteligentni nie muszą przeciez wiedziec!;)

Gość gość
Możesz się idiotko odj*****od faceta??? zostawiłaś to s********j jak inaczej nie rozumiesz. Co cię obchodzi, goń się z tym dobrym serduszkiem szmato bez mózgu. Zajmij się swoim życiem.

Gość gość
co jesteś facetem???

Gość gość
skoro ci go szkoda to po co odchodziłaś od niego???

Gość gość
Ch*j cie to obchodzi mam przyjemność z plucia ci w mordę i patrzenia jak nie robi to na tobie żadnego wrażenia.

Gość gość
18.30 gosc- weź zulu cos na uspokojenie, bo ci gacie rozerwie dresiarzu:P

Gość gość
Musiałam odejść po odkryciu prawdy. No ale dla was w większości to barierą myslenia nie do pokonania.:)

Gość gość
Haha jaka beka :-) up up

Gość gość
Uwaga, mamy geniusza.

Gość gość
No wytezajcie umysł, dlaczego musiałam odejść!?:)

Gość gość
Bardzo jesteśmy ciekawi, może jeszcze raz napisz

Gość gość
bo cie zdradzal

Ale co mam jeszcze raz napisać?