Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fluoria

Co sądzicie o irytujących matkach z dziećmi?

Polecane posty

Gość Fluoria

Sprostuję temat- chodzi mi o matki, które uważają się za najlepsze i w ogóle. Takie pańcie. Drą ryje w niebogłosy, że psy srają na trawnik, a ich dzieci leją, srają i nawet rzygają to nie posprzątają. Nie mogę słuchać radia w mieszkaniu, bo sąsiadka będzie darła się, że dziecku przeszkadza. Wystawia malucha (rozwytego) na balkonie, a sama nic nie zrobi. Dzieciak wyje, a wszystkim uszy odpadają. Czy takie mamy są wszędzie, czy tylko ja mam takie nieszczęście na osiedlu?

Gość gość
Tylko ty masz takie nieszczęście. :classic_cool:

Gość Fluoria
Aa, i wszędzie zakładają monitoring :/ Idiotyzm! Skąd one na moim osiedlu?!

Gość gość
Furia niech będzie odtąd Twoim nickem :D

Gość gość
Gufno mie obchodza problemy matek z dziecmi,to ich broblem . Nienawidze zasranych chodnikow i trawnikow . Psy powinni rezem z ich wlascielemi przerobic na karme dla psow i dawac za fri w schroniskach dla zwierzat.

Gość gość
mnie też denerwuje to, że niektórym matką się wydaje że cały świat ma się podporządkować bo "ona ma dziecko'' - chciala mieć to ma. a nie będzie mnie uciszać jakaś sąsiadka bo jej dziecko ma teraz drzemkę, to niech je nauczy drzemać przy muzyce, bo jak ja mam drzemkę to jej dziecko akurat wyje w najlepsze. Albo że mam nie palić na balkonie, bo jej leci a dziecko sie tam bawi {mieszka nademną} to niech je weźmie na plac zabaw, bo ja sobie będę palić swoje papierosy na swoim balkonie. Albo że mam jej ustąpić miejsca bo jedzie autobusem z dzieckiem { nie małym takim około 6 lat}, nosz kurde, a co to dziecko sie na nogach nie utrzyma? Ja jestem po pracy i mam ochotę sobie po 12 godzinach posiedzieć, wracając do domu. dzisijszym matkom sie w głowach poprzewracało, uczą swoje dzieci że są pempkiem wszechświata... a potem sie gówniarz zderzy z rzeczywistością. Moja siostra o wszystko prosi swojego syna, żeby założył buciki, żeby nie płakał, żeby się uspokoił, posprzątał zabawki... nieraz prosi pół godziny, a ja mam ochotę wrzasnąć wtedy, że czasem dziecku trzeba po prostu kazać... bo on ma 2,5 roku i jest na tyle myślący że jego to błaganie po prostu bawi... beczy o wszystko, bo wszystko sobie u mamy wypłcze w ciągu minuty. Jak ze mna zostaje to nie ma płaczu, bo jak zacznie to ja wychodzę i mówie żeby przyszedł do pokoju obok jak sobie poryczy... albo zarządzam '' konfiskatę mienia", za każdym razem jak jest niegrzeczny traci jakąś zabawkę. Ale Siostra uważa że jestem nieczuła :D