Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annka101

Rozmowa prywatna na glosnomowiacym

Polecane posty

Gość annka101

Przyjaciolka czesto do mnie dzwoni, nie raz rozmowa przybiera charakter bardzo prywatny, do tej pory myslalam ze moge jej zaufac, teraz dowiedzialam sie ze ona rozmawiajac zemna daje na glosnomowiacy - wiec czesto rozmowie przysluchuje sie jej maz i tesciowa, nigdy mnie o tym nie poinformowala, czasem pytajac nawet o intymne sprawy,a ja nie bylam tego swiadoma, bo gdybym byla napewno nie wyrazilabym na to zgody, czuje sie teraz z tym zle, tak samo robi moja mama, gdy ostro zaprtestowalam twierdzi ze to jej dom i moze rozmawiac jak chce, a ja czuje sie nieco obdarta z zycia intymnego myslicie ze przesadzam?

Gość annka101
ciezka sprawa bo nie mieszkam w pl, mama tez wypytuje mnie nie raz oi prywatne rzeczy a tata slucha, wiem ze tata to tata ale nie koniecznie chce zeby sluchal o niektorych rzeczach, a mama nigdy mnie nie informuje o tym dzis dopiero sie dowiedzialam ze ona rozmawia zawsze na glosnomowiacym i slak mnie ma trafic

Gość xxv
to nie telefonuj

Gość gość
Dla twojej przyjaciółk jej mąż jest lepszym przyjacielem od ciebie, dla mamy twój tata też... a co myślałaś że jesteś pępkiem świata i że jesteś dla nich najważniejsza? :D

Gość gość
...tylko nie mów że nigdy nie powtórzyłaś nikomu czegoś o czym ci ktoś powiedział w zaufaniu... w rozmowie prywatnej? :D