Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nadżerkaaaaa

Polecane posty

Gość gość

lekarz wypalił mi nadżerkę w pt, nie dostałam żadnego antybiotyku, dziwne to było dla mnie ale się nie znam, a dziś mam żółtawe upławy, czy myślicie że coś jest nie tak? jak to u was przy narżerkach było?

Gość gość
Miałam nadżerkę wymrażaną, po zabiegu przez tydzień zakładałam profilaktycznie betadine, żeby jakaś infekcja się nie wdała, a następnie przez kolejne siedem dni invag, w celu odbudowy i wzmocnienia naturalnej mikroflory w pochwie. Jeżeli niepokoi cię rodzaj wydzieliny to zawsze możesz się skonsultować z ginekologiem.

Gość gość
Miałam wypalana nadżerkę w zeszłym roku. Po zabiegu musiałam aplikować betadinę a po niej przez 7 dni globulki hydrovag aby zregenerować i odbudować uszkodzone tkanki. Daj sobie spokojnie czas, minimum 2 tygodnie, wypalone tkanki muszą się zaleczyć. Spróbuj zastosować hydrovag, bo wiele dziewczyn go chwali i ja również uważam, że jest świetny. Zrób 7-dniową kurację tym preparatem, a jak nie przejdą ci te upławy, to umów się do ginekologa

Gość gość
ja będę miała wymrażaną niedługo, ale mój lekarz nic nie mówił o antybiotyku po zabiegu. Wiem, bo powiedział, że upławy, plamienia nawet przez trzy tygodnie będą się utrzymywać. Ja teraz mam brać cały czas provag, który zapobiega infekcjom, żeby do czasu zabiegu nic mi się tam nie przytrafiło.

Gość gość
nie ma potrzeby antybiotyku po usuwaniu nadżerki. "dolecza" się ją miejscowo,a po antybiotyku byłoby jeszcze łatwiej o grzybicę. Ja usuwałam nadżerkę laserem i dostałam betadine, a po skończeniu lactovaginal. Upławy miałam przez prawie 2 m-ce, trochę zółte później bezbarwne.ale lekarz mówił mi że tak może być ijest to normalne. Zresztą po 2óch tygodniach kazał przyjść na kontrolę...

Gość gość
to czasami fajnie tak jest no na spoko :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg