Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z jakich firm preferujecie ubranka dla swoich niemowlakow?

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem zachwycona niektórymi ubrankami Np Next,Gap czy tez Np KappAhl. W Smyku wczoraj zakupilam parę bodziaków i spodenek z cool club.Pozniej z corcodillo i niektore z mothercare. wiem ze dziecko szybko rośnie i niektore ciuszki zaloze malej kilka razy,ale wiem ze będzie swietnie wygladac i nie zaluje ani zlotowki wydanej na nia:)nienawidze dzieci które chodzą w podartych poplamionych wyblaklych zużytych ciuszkach. a wy gdzie kupujecie ciuszki na wyprawkę dla noworodka a później niemowlaka kilkumiesięcznego?

Gość gość
Chodzilo mi oczywiscie o coccodrillo :)

Gość gość
nienawidze dzieci które chodzą ........ co to ma być za tekst?czy to wina dziecka,że tak jego mama go ubrała?sadze po twoim wpisie że jeszcze nie urodziłaś?

Gość gość
prowo -2/10, acz kolwiek pewnie tu zaraz zrobi furorę

Gość gość
uwielbiam marke CIUCOLAND / LUMPEKS/SZMATEX :P

Gość gość
Ja lubie amerykańskie marki. Lubię the children place, gap, carters, natica polo i wiele innych. Mam 3 synów, wszystkie ubranka naprawdę wyglądają jak nowe, na niektórych tylko widać slady użytkowania ale teraz 3 syn dociera kolana spodni :P Lubie tez zarę i h&m czasem kupie coś w kappahl. Generalnie robię zakupy w stanach przez internet. Wysyłam wszystko na adres siostry i ona mi tutaj przysyła. Po przecenach naprawdę warto.

Gość gość
bardzo lubię lindex, a z takich codziennych bodziaków i pajacyków f&f z tesco - są niedrogie, a mają fajne wzornictwo i są świetne gatunkowo.

Gość gość
Kupuję next, kappahl, h&m, z polskich firm polecam mmdadak( nie za tanie ale jakość super) do spania lub jako bieliznę cherokee lub f&f z Tesco