Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekka gondola

Polecane posty

Gość gość

Mam juz wozek 3w1, ale chce kupic jeszcze lekka gondole (moze byc uwywana). Jaka mozecie polecic?

Gość gość
ale do jakiego wózka chcesz ta lekka gondole?

Gość gość
Tzn chodzilo mi o to, zeby kupic sama gondole ze stelazem (nawet nie wiem czy tak mozna ale chyba tak), moze byc uzywana z jakiegos komisu.

Gość gość
a po co Tobie drugi wózek z gondolą?

Gość gość
Bo moj jest bardzo ciezki i musze znosic go z II pietra zreszta chce go zawiezc do rodzicow bo tam bede tez czesto bywala a ta lzejsza gondole bede miala w mieszkaniu.

Gość wlazł kotek na płotek
skoro wiedzialaś że bedziesz musiala znosic wozek z 2 pietra czemu nie kupilas od razu lekkiego wozka? Chyba ze dostalas w prezencie badz masz po 1 dziecku to rozumiem, ale tak?

Gość gość
jezu, a co was obchodzi po co jej ta gondola, nie o tym temat. nawet jak chce postawic na srodku salonu i tanczyc wokol niej oberka, to jej sprawa... autorko, z tego co wiem to baby design sa dosc lekkie, najlepiej podpytaj w sklepie np. w smyku i poszukaj uzywki

Gość laurkachmurka
polecam bugaboo cameleon gondola +stelaż ledwo 9kg;) a gfondolka leciutenka

Gość gość
Dziekuje 2 osobom powyzej za konkretne odpowiedzi. Dociekliwy gosciu powyzej jak juz tak bardzo chcesz wiedziec to wlasnie wozek mam po pierwszym dziecku, a po drugie czesto wyjezdzamy i stelaz nie miesci sie do bagaznika nowego samochodu, tylko na pierwszym siedzeniu (wcisniet) i nie bedziemy mogli tak jezdzic. Chce zostawic stary wozek u rodzicow, zeby nie wozic wozka za kazdym razem, a drugi lekki bede miala w mieszkaniu.