Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

girlxo

Czy to możliwe że przestałam kochać swojego chłopaka?

Polecane posty

Cześć. Jestem z chłopakiem w związku od pół roku. Od 2 tygodni jest za granicą i wróci za 2 miesiące. Jak tutaj był to było wszystko spoko, jak wyjechał to na początku też ale teraz.. nie chce mi sie z nim nawet gadać.. Rozmawiamy codziennie przez tel + sms.. nie wiem co robić, może po prostu mam go dość na chwile? Co mam robić.. czy to chwilowe? dziewczyny pomocy :(

Gość gość
czy to mozliwe ze sie krokodylem urodzisz i kanarkiem umrzesz?

Gość gość
co z oczy to i z serca nie będzie ten, będzie drugi pół roku to zaden zwiazek, dopiero się poznawaliscie powiedz mu prawdę i papa

Nie potrafie mu tego powiedzieć. To nie jest tak że chce z nim zakonczyć ten związek.. jesteśmy do siebie strasznie przywiązani, to wszystki może z tęsknoty? :/ eh sama nie wiem

Gość gość
nie rzucaj go bo możesz za chwilę zatęsknić tak mocno i potem będziesz żałować nic mu nie mów, rozmawiaj jakby nic się nie stało, skoro jesteś do niego przywiązana i go lubisz to po co zrywać na prawdziwą miłość potrzeba czasu a zauroczenie zawsze mija

Gość gość
może poczekaj troche czasu.. nie kontaktuj sie z nim kilka dni, wtedy zatesknisz i zrozumiesz a jesli nie to bez sensu z nim byc

Gość gość
niewiem xd

Gość gość
lol